ΣΚΑΙ: Το The Voice "ράγισε" τα κοντέρ της τηλεθέασης! Τα νούμερα που έκανε στις 11/10

Άφησε τον ανταγωνισμό να αιμορραγεί στην... άκρη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ΣΚΑΙ: Το The Voice

Αξεπέραστο το νούμερο που έπιασε στο δυναμικό κοινό της prime time το βράδυ της Κυριακής 11/10 το The Voice! Ο τηλεοπτικό σταθμός ΣΚΑΙ έχει κάθε λόγο να χαίρεται αφού ο ανταγωνισμός γονάτισε για τα καλά.

Συγκεκριμένα, το μουσικό project του σταθμού φαίνεται πως έχει καταφέρει να γίνει η συνήθεια της Κυριακής για το τηλεοπτικό κοινό! Το 29,6% που σημειώθηκε στα μηχανάκια της AGB είναι πραγματικά αξεπέραστο!

Αν λάβει, μάλιστα, κάποιος υπόψιν πως οι... απέναντι δεν έπιασαν ούτε το 15... Καλά πήγε αυτό!

Prime time

  • AΝΤ1: Ταξί 11,4
  • ΑΝΤ1: Ο μπαχαλόγατος 9,6
  • ALPHA: Η Αλίκη στο Ναυτικό 12,7
  • STAR: Η θεία μου η χίπισσα 6,9
  • ΣΚΑΙ: The Voice 29,6
  • OPEN: My Greece 7.3
  • OPEN: Ελλάδα - Μολδαβία 14,1
  • Mega: 2012 7.6

Να υπενθυμίσουμε πως το Σαββατοκύριακο η κριτής του show, Ελεονώρα Ζουγανέλη παντρεύτηκε! Δείτε εδώ το νυφικό της που ήταν στολισμένο με κρύσταλλα!

The Voice 11/10: Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο!

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του "The Voice" δεν ήταν λίγοι οι διαγωνιζόμενοι που έκλεψαν τις καρδιές των κριτών και τους έκαναν για ακόμη μια φορά να κονταροχτυπηθούν για το ποιος θα καταφέρει να διεκδικήσει και να πείσει τον έκαστο αγαπημένο παίκτη να πάει μαζί τους.

Ας δούμε αναλυτικά ποιοι ήταν οι παίκτες που συζητήθηκαν από τηλεθεατές και κριτές.

Στη σκηνή ανέβηκε ο 26χρονος Μανώλης Μακρόγλου που ζει στη Σάμο και είναι αγρότης.Ο ίδιος εργάζεται στα χωράφια και τα θερμοκήπια της οικογένειας και δήλωσε συμμετοχή στο μουσικό show του ΣΚΑΙ γιατί λατρεύει το τραγούδι και θα ήθελε να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό.

Ο Μανώλης ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε το κομμάτι «Παραπονεμένα λόγια» και ενθουσίασε τον Σάκη Ρουβά και την Έλενα Παπαρίζου. Μάλιστα, όταν ολοκλήρωσε το τραγούδι, τόνισε πως δεν έχει κάνει κανένα μάθημα και πως παίζει και μπουζούκι.

«Μου άρεσε πολύ η φωνή σου. Γέμισε ο χώρος μόλις ξεκίνησες να τραγουδάς. Δεν ξέρω αν είναι έμφυτο κι αν είναι το ταλέντο σου. Είσαι από τους τυχερούς γιατί έχεις και τεχνική χωρίς να το γνωρίζεις», είπε ο Σάκης Ρουβάς.

Η Έλενα Παπαρίζου από την πλευρά της είπε: «Μου αρέσει που δεν έβαλες υπερβολή στο τραγούδι. Το είπες όπως έπρεπε να το πεις το τραγούδι και γέμισες το χώρο». Τελικά, ο Μανώλης Μακρόγλου πήγε με την ομάδα του Σάκη Ρουβά.

Επόμενης παίκτης, ο Βαλεντίνο.

Ο ίδιος στο εισαγωγικό του βίντεο αποκάλυψε πως ζει στα Χανιά της Κρήτης και ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι. Δήλωσε πως δεν είναι παντρεμένος και ότι είναι κατά του γάμου και ότι με την σύντροφό του έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Όπως είπε, η ενασχόληση με το τραγούδι άρχισε με έναν παράδοξο τρόπο όταν είχε πάει σε ένα μαγαζί όπου έπαιζε μουσική ένας φίλος του και του πρότεινε να τραγουδήσει. Εκεί τον άκουσε ο ιδιοκτήτης, του έκανε την πρόταση και έτσι μπήκε στο χώρο της μουσικής. Ο Βαλεντίνο ανέβηκε στη σκηνή του “The Voice” και ερμήνευσε το «Ακρογιαλιές Δειλινά» και κατάφερε να εντυπωσιάσει όλους τους κριτές. Μάλιστα και οι τέσσερις γύρισαν την καρέκλα τους.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου και ο Πάνος Μουζουράκης τον ήθελαν πολύ για την ομάδα τους, με την απόφαση για τον Βαλεντίνο να μην είναι τόσο εύκολη.Χαρακτηριστικό είναι, πως ο Βαλεντίνο ζήτησε δέκα λεπτά προκειμένου να πάρει τηλέφωνο τα παιδιά του για να τον βοηθήσουν, κάτι που όμως δεν συνέβη.

Τελικά, αποφάσισε να πάει στην ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη.

Δες επίσης τα highlights της προηγούμενης Κυριακής!

Στη σκηνή, επίσης, ανέβηκε ο 36χρονος Νίκος Παπουτσής που ζει στην Άμφισσα.

Ο ίδιος τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως σωφρονιστικός υπάλληλος, καθαρά για βιοποριστικούς λόγους. Στο παρελθόν μάλιστα, είχε ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι.

Το όνειρό του όπως δήλωσε είναι να γίνει επαγγελματίας τραγουδιστής και γι αυτό πήρε την απόφαση να επισκεφτεί το μουσικό reality του ΣΚΑΙ.Χαρακτηριστικό είναι, πως ο Νίκος έχει βγάλει και το δικό του τραγούδι με τίτλο «Εξαφανίστηκες». Ο Νίκος Παπουτσής στο “The Voice” ερμήνευσε το κομμάτι “Η μάνα του Αλέξανδρου” και εντυπωσίασε τους κριτές. Μάλιστα και οι τέσσερις γύρισαν την καρέκλα τους.

Ο ίδιος επέλεξε να πάει με την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη.

Δύο αδελφές, η Έλενα και η Μαρία Συμεωνίδου αποφάσισαν να δοκιμάσουν με διαφορά λίγης ώρας τις δυνάμεις τους στο τραγούδι ανεβαίνοντας στη σκηνή. Πρώτη ανέβηκε στη σκηνή η Έλενα Συμεωνίδου η οποία ερμήνευσε ένα υπέροχο τραγούδι και με μάλιστα με μοναδικό τρόπο, τόσο που έκανε όλες τις καρέκλες να γυρίσουν.Όλοι οι coaches προσπάθησαν να την πείσουν να πάει με την ομάδα τους καθώς πραγματικά τούς είχε εντυπωσιάσει και εκείνη τελικά επέλεξε την Έλενα Παπαρίζου.

Την ίδια ώρα, η αδελφή της Μαρία βρισκόταν στο πλευρό του Γιώργου Λιανού και παρακολουθούσε την προσπάθεια της Έλενας. Λίγο αργότερα βγήκε και εκείνη στη σκηνή και ερμήνευσε ένα τραγούδι που ναι μεν είπε πολύ καλά, όμως την κατέβαλε το άγχος.

Γι' αυτό και δεν γύρισε κανένας από τους coaches, γεγονός που τη στεναχώρησε, όπως βέβαια και την αδελφή της Έλενα.

Μία πολύ όμορφη κοπέλα, η 17χρονη Ειρήνη Περικλέους βρέθηκε στη σκηνή και κατάφερε να μαγέψει με την ερμηνεία της, την οποία συνόδευσε με το βιολί της. Η νεαρή κοπέλα η οποία αποκάλυψε ότι τρία χρόνια πριν έχασε τη μητέρα της η οποία και της δίδαξε βιολί, εντυπωσίασε τους τρεις από τους τέσσερις coaches -μόνο η Έλενα Παπαρίζου δεν γύρισε την καρέκλα της- και άρχισε η διαδικασία της διεκδίκησης από τους coaches. Ρουβάς και Μουζουράκης κονταροχτυπήθηκαν για να την κατακτήσουν.

Μάλιστα, οι δύο coaches είχαν και έντονη διαφωνία στο αν θα έπρεπε η νεαρή κοπέλα να εμφανίζεται από εδώ και στο εξής στη σκηνή του The Voice με το βιολί της ή όχι. Η νεαρή κοπέλα έκανε την έκπληξη καθώς άφησε άφωνους Ρουβά και Μουζουράκη αφού πήγε με την ομάδα της Ελεονώρας!

Ένας παίκτης που συζητήθηκε επίσης πολύ ήταν ο Κωνσταντίνος. Ο ίδιος ανέβηκε στην σκηνή του The Voice και τραγούδησε άρτια το Ζήσε τη Στιγμή. Προέρχεται από την Καλαμάτα αλλά λόγω σπουδών βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη, όπου ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι.

Οι κριτές εντυπωσιάστηκαν με την φωνή του και λίγο πριν τελειώσει το τραγούδι γύρισε κι η Έλενα Παπαρίζου. Από την αρχή όμως φάνηκε ότι ο τραγουδιστής είχε σαγηνευτεί από το βλέμμα της, που δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της.

Μάταια οι υπόλοιποι coaches προσπαθούσαν να του αποσπάσουν την προσοχή με τα σχόλια τους.Τα μάτια της Έλενας Παπαρίζου ήταν μονόδρομος κι ο Κωνσταντίνος βρίσκεται πλέον στην ομάδα της.

Ο Κωνσταντίνος Βικάτος από τον Πειραιά θέλει να παρατήσει την οικογενειακή επιχείρηση που δουλεύει ως κρεοπώλης και να κυνηγήσει την μεγάλη του αγάπη που είναι το τραγούδι μέσω του The Voice. Ο ίδιος δήλωσε ότι ήταν λαϊκός τραγουδιστής αλλά τον τελευταίο χρόνο τραγουδά ροκ με την μπάντα του Κομμένες Αντιστάσεις.Ο ίδιος είπε το Τσικαμπούμ και γύρισε ο Πάνος Μουζουράκης, ο οποίος ξετρελάθηκε με τον Κωνσταντίνο και του ανέφερε: «Ωραίες, σωστές κι εντυπωσιακές φωνές υπάρχουν πολλές. Εσύ έχεις μια τρέλα. Η αλήθεια σου δεν βγαίνει μέσα από το τραγούδισμα αλλά από την τρέλα σου. Ήξερα ότι θα μετανιώσω αν δεν γυρίσω και δεν με απογοήτευσες καθόλου. Ήσουν χαλαρός και χαρούμενος πάνω στην σκηνή. Είχες τη σωστή διάθεση.»