Άγγελος Λάτσιος: Ρομαντική βόλτα στην Ακρόπολη και όχι μόνος! Φωτογραφία από τον γιο της Ελένης Μενεγάκη

Η μαμά του έλειπε στην Άνδρο κι εκείνος είπε να το διασκεδάσει...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγγελος Λάτσιος: Ρομαντική βόλτα στην Ακρόπολη και όχι μόνος! Φωτογραφία από τον γιο της Ελένης Μενεγάκη

Ο Άγγελος Λάτσιος που πλέον είναι ένας αρκετό ενεργός χρήστης των social media το βράδυ του Σαββάτου δημοσίευσε μια φωτογραφία στα instastory του κάνοντας γνωστό πως βρίσκεται για βόλτα στην Ακρόπολη, ενώ η μαμά του, Ελένη Μενεγάκη, την ίδια στιγμή ανέβασε αυτήν εδώ την φωτογραφία.

Ο Άγγελος Λάτσιος διασκέδασε με τους φίλους του μέχρι τις 12 σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας και μετά εφόσον τα μαγαζιά έκλεισαν λόγω των μέτρων της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό, αποχώρισε για το σπίτι του.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε ο Άγγελος Λάτσιος από την Ακρόπολη

Άγγελος Λάτσιος γιος Ελένης Μενεγάκη βόλτα στην Ακρόπολη

Να υπενθυμίσουμε πως ο Άγγελος Λάτσιος φέτος τελείωσε το σχολείο - δείτε εδώ τι δώρο του έκανε η Μενεγάκη γι'αυτό - και είναι έτοιμος να φοιτήσει σε κολλέγιο της Αμερικής.

Η διαθήκη της Ελένης Μενεγάκη: Αυτά έγραψε στον Άγγελο Λάτσιο

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφοντας από τις καλοκαιρινές της διακοπές συναντήθηκε με συμβολαιογράφους για να μοιράσει τα κληρονομικά στην οικογένειά της. Αφού τελείωσε με τα όσα θα πάρει η μικρή Μαρίνα - δείτε εδώ αναλυτικά τι της άφησε - πέρασε στον γιο της από τον γάμο με τον Γιάννη Λάτσιο, Άγγελο.

Τι έγραψε στην διαθήκη της η Ελένη Μενεγάκη - Τι παίρνει ο γιος της Άγγελος Λάτσιος

Όπως αναγράφεται, λοιπόν, στο εν λόγω δημοσίευμα ο γιος της Ελένης Μενεγάκη που απέκτησε από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο, ο Άγγελος που είναι και η μεγάλη της αδυναμία, θα πάρει στο μέλλον την πολυκατοικία στην Κάρυστο. Μια πολυκατοικία με 12 διαμερίσματα (δείτε εδώ φωτογραφία) , τα ενοίκια των οποίων εισπράττει αυτή την στιγμή η μητέρα της Ελένης, Ζέτα, και στο μέλλον ο Άγγελος.

Εκτός από ένα ποσοστό της τάξεως του 20%, το οποίο θα πηγαίνει στον πολύ αγαπημένο της αδερφό, Θοδωρή Μισόκαλο.

Ο Άγγελος, επίσης, παίρνει το σπίτι στο Ελληνικό, στο οποίο έμενε η Ελένη Μενεγάκη πριν παντρευτεί τον Γιάννη Λάτσιο. Αλλά και το σπίτι στην Χαλκιδική, το οποίο δεν έχει αποφασιστεί ακόμα εάν θα πουληθεί ή αν ο Άγγελος θα θελήσει να το ανακατασκευάσει καθώς έχει υποστεί μεγάλες δομικές ζημιές.

Πηγή: Περιοδικό Ciao.