Γιάννης Ζουγανέλης: Τι είπε στον Σπύρο Δημητρίου όταν παρέδωσε την Ελεονώρα στην εκκλησία

Αποκάλυψε ο ίδιος τι του είπε στον αέρα της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιάννης Ζουγανέλης: Τι είπε στον Σπύρο Δημητρίου όταν παρέδωσε την Ελεονώρα στην εκκλησία

Για πρώτη φορά ο Γιάννης Ζουγανέλης, αποκάλυψε τα λόγια που είπε στον γαμπρό του, Σπύρο Δημητρίου, όταν του παρέδωσε στην εκκλησία την κόρη του Ελεονώρα. Συγκίνησε ο ηθοποιός για ακόμη μια φορά.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και κριτής του The Voice - την οποία είδαμε και στο χθεσινό 18/10 επεισόδιο που ήταν ανατρεπτικό - ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμο του με τον αγαπημένο της σε ένα παραμυθένιο σκηνικό και με λίγους καλεσμένους λόγω κορωνοϊού.

Λίγες μέρες μετά το ευχάριστο γεγονός, ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και αποκάλυψε τι είπε στον γαμπρό του όταν παρέδωσε την κόρη τους στην εκκλησία για να πραγματοποιηθεί το μυστήριο.

«Σου παραδίδω ένα κορίτσι το οποίο μεγάλωσε μέσα στον ήχο, στην σκέψη και στην πάλη με την αισθητική και εύχομαι να την εξελίξεις», ήταν τα λόγια του.

Συγκίνησε ο Γιάννης Ζουγανέλης για τον γάμο της Ελεονώρας - «Εύχομαι να γίνω παππούς...»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ συγκίνησε με τα υπέροχα λόγια του για τον γάμο της Ελεονώρας Ζουγανέλη με τον Σπύρο Δημητρίου. Ο ίδιος αποκάλυψε πως εύχεται να γίνει σύντομα παππούς!

Το μυστήριο τελέστηκε στο ξωκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στις Σπέτσες και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τον Σπύρο Δημητρίου είχαν στο πλευρό τους λίγους φίλους και συγγενείς, επιθυμώντας έναν πιο κλειστό γάμο. Καταφέραμε όμως να δούμε αρκετές φωτογραφίες από την ημέρα αυτή!

«Είμαι πολύ ευτυχής και χαρούμενος γιατί καμάρωσα την κόρη μου νυφούλα με έναν άνθρωπο που αγαπώ και εκτιμώ. Θέλω να ζήσουν με αγάπη, αλληλοσεβασμό, έρωτα και πίστη στη ζωή. Το βλέπω ότι τα έχουν και χαίρομαι πολύ γι’αυτό. Φυσικά συγκινούμαι.

Δεν μπορείς να μην συγκινηθείς όταν βλέπεις ότι η ζωή συνεχίζεται με έναν τέτοιο τρόπο. Δεν μπορώ να μείνω αδιάφορος από τέτοιες καταστάσεις. Εύχομαι να γίνω σύντομα παππούς», είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης.