Στα "μαχαίρια" οι γονείς Βάσως Λασκαράκη και Λευτέρη Σουλτάτου - Τι συνέβη

Η χιουμοριστική ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στα

Στα "μαχαίρια" όπως φαίνεται βρίσκονται μαγειρικά, οι γονείς της Βάσως Λασκαράκη με του Λευτέρη Σουλτάτου και συγκεκριμένα οι μαμάδες τους. Τι συνέβη;

Το ζευγάρι είναι ιδιαίτερα ενεργό στα social media και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες αναρτήσεις του. Όπως μερικά στιγμιότυπα από το τεράστιο σαλόνι του σπιτιού τους.

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος, ζουν έναν πολύ όμορφο έρωτα, με το γάμο τους στην Κρήτη να είναι αυτός που τους ένωσε ακόμη περισσότερο. Μάλιστα, δεν διστάζουν να τρολάρουν μέχρι και τις μαμάδες τους.

Πριν από μερικές ώρες, o σεφ δημοσίευσε ένα κολάζ από το φαγητό της μαμάς του και από το φαγητό της πεθεράς του με σκοπό να ψηφίσουν οι followers του ποιο πιστεύουν ότι θα είναι το πιο νόστιμο, με αποτέλεσμα η μαγειρική κόντρα να έχει ξεκινήσει.

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος γονείς κόντρα

Λασκαράκη - Σουλτάτος: Tα δημόσια "πειράγματα" στο Instagram

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι ένα από τα πιο ακομπλεξάριστα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Τρολάρει συνεχώς ο ένας τον άλλον, αυτοσαρκάζονται, κι εμείς τους βλέπουμε μέσα από τα social media.

Η ηθοποιός έχει βρει το τρικ για να κάνει τον σύζυγό της ότι «θέλει», και αυτό δεν είναι άλλο από το shopping. Κάποια ερωτηματικά βλέπουμε να πλανώνται γύρω σου, γι’ αυτό και θα σου εξηγήσουμε αμέσως. Η Βάσω Λασκαράκη ανέβασε στο Instagram account της μια φωτογραφία που έλεγε: «Θα στείλει ή θα αναγκαστώ να παραγγείλω παπούτσια», κάνοντας tag τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Εκείνος είδε το post και απάντησε γράφοντας: «Στέλνω μήνυμα τώρα και σε παίρνω τηλέφωνο αμέσως». Και κάπως έτσι ένα ζευγάρι παπούτσια «γλίτωσε» από τα χέρια της ηθοποιού. Δείτε το ζευγάρι σε βραδινή έξοδο!Λασκαράκη Λασκαράκη Σουλτάτος