Επικράτησε πανικός στο Happy Day - Τα ουρλιαχτά της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο πλατό

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Επικράτησε πανικός στο Happy Day - Τα ουρλιαχτά της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο πλατό

Πανικός επικράτησε σήμερα 19/10 το πρωί στην εκπομπή Happy Day, αφοί οι συνεργάτες της πήραν την απόφαση να κάνουν ένα πείραμα. Αποτέλεσμα αυτού, ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή να ξεκινήσει τα ουρλιαχτά στο πλατό.

Οι συνεργάτες της, παρουσίασαν ένα βιντεάκι, το οποίο έδειχνε μια κυρία να φουσκώνει τα χείλη της με τον πιο οικονομικό τρόπο.... Συγκεκριμένα, βάζοντας στο στόμα της, την ηλεκτρική σκούπα.

Οι συνεργάτες της λοιπόν ενθουσιάστηκαν πολύ και θέλησε να κάνουν το δικό τους πείραμα πάνω στην Σταματίνα Τσιμτσιλή. Δεν το έβαλαν όμως στο στόμα της αλλά στα μαλλιά της και ξεκίνησε να ουρλιάζει στον αέρα της εκπομπής. «Μυρίζει σαν βρώμικο πάτωμα το μαλλάκι μου», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια. Άναυδοι όλοι με τα ανοίγματα της Σταματίνας Τσιμτσιλή πριν από λίγες ημέρες. Έκανε ασκήσεις μπροστά στις κάμερες.

Happy Day Σταματίνα Τσιμτσιλή ηλεκτρική σκούπα

Happy Day: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τα ανατρέπει όλα για το Bachelor - "Η Σία δεν είναι η νικήτρια!"

Τις προηγούμενες ημέρες το μοναδικό πράγμα που ακούμε αναφορικά με το "The Bachelor" είναι το ποια θα είναι η νικήτρια. Φήμες θέλουν την Σία Βοσκανίδου να είναι η μεγάλη νικήτρια του και πως είναι η κοπέλα που κέρδισε την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Ωστόσο, σήμερα το πρωί η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή “Happy Day” θέλησε να δώσει μια απάντηση σχετικά με το spoiler που αφορά τη νικήτρια του “The Bachelor”.

«Το καλό ρεπορτάζ για το “Bachelor” θα το ακούτε εδώ. Η Σία δεν είναι νικήτρια, μπορεί και να είναι στο τέλος, αλλά σίγουρα τώρα δεν είναι γιατί είναι τέσσερις – πέντε φιναλίστ. Οπότε δεν έχει κανείς την μαντική ικανότητα», δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Πάγωσαν όλοι με το ατύχημα της Σίας στο παιχνίδι!

Έκανε αποκάλυψη η Σταματίνα Τσιμτσιλή - Το πρόσωπο που πέρασε από κάστιγνκ για το Happy Day

Σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μία πολύ «ζουμερή» αποκάλυψη για ένα πρόσωπο που απολαμβάνουμε καθημερινά στην τηλεόραση και πριν από λίγο καιρό είχε περάσει από κάστινγκ για το Happy Day.

Μεταξύ άλλων η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε πως πριν από μερικά χρόνια ο Γιάννης Κουκουράκης είχε δοκιμαστεί για να βρεθεί στο πλατό του Happy Day αλλά δεν κόλλαγε πολύ με την ομάδα.

«Να πω και μια πληροφορία… Αυτό το γλυκό αγόρι το είχαμε γνωρίσει. Είχε έρθει και είχαμε κάνει δοκιμαστικό, όταν είχε φύγει ο Αναδιώτης αλλά τελικά επιλέξαμε τον Κώστα Φραγκολιά. Ήταν όμως πολύ καλός και ο Γιάννης» σημείωσε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην πρωινή παρέα του Happy Day. «Και είναι λίγο του ποιοτικού…» συμπλήρωσε με χαμόγελο.