Παντελής Παντελίδης: Ρίγη συγκίνησης στο διαδίκτυο με το βίντεο πριν το θάνατο του

Θα ανατριχιάσετε...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παντελής Παντελίδης: Ρίγη συγκίνησης στο διαδίκτυο με το βίντεο πριν το θάνατο του

Ρίγη συγκίνησης προκλήθηκε στο διαδίκτυο με το βίντεο του Παντελή Παντελίδη πριν το θάνατο του. Αναρτήθηκε πριν από λίγες ώρες και προκάλεσε ανατριχίλα, καθώς ο αείμνηστος τραγουδιστής λείπει από όλους.

Ήταν 18 Φεβρουαρίου του 2016 όταν ο καλλιτέχνης, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα σε ανισόπεδο κόμβο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης όταν ο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε, έφυγε από την πορεία του, προσκρούοντας στις προστατευτικές μπάρες. Αφού οι τεχνικοί της τροχαίας τον απεγκλώβισαν από το όχημα, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνος της Νέας Ιωνίας, ενώ νωρίτερα η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα και κηδεύτηκε στο κοιμητήριο Μεταμόρφωσης.

Χθες λοιπόν, με αφορμή την ημέρα του μήνα, η Πωλίνα Φιλίππου, η σύζυγός του αδερφού του, Τριαντάφυλλου, έκανε τους διαδικτυακούς της να συγκινηθούν.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο το οποίο τραβήχτηκε σε ένα από τα νυχτερινά κέντρα όπου τραγουδούσε με τεράστια επιτυχία.

Ενώ, την ίδια ημέρα παρόμοια ανάρτηση έκανε και ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης. Έφερε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία του τραγουδιστή.

Παντελής Παντελίδης θάνατος τροχαίο

Παντελής Παντελίδης: Ρίγη συγκίνησης με τον αδερφό του - Τι συνέβη;

Ο μικρός αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Κωνσταντίνος, κατάφερε για ακόμα φορά να προκαλέσει ρίγη συγκίνησης σε όλους τους φανς του τραγουδιστή, συνεχίζοντας το έργο του αδερφού του με τον πιο ιδανικό τρόπο.

Μπορεί ο κορυφαίος τραγουδιστής να έφυγε νωρίς, άφησε ωστόσο πίσω του την πιο όμορφη "κληρονομία" που δεν είναι άλλη από μία αγαπημένη οικογένεια που φροντίζει να κρατάει όσο περισσότερο μπορεί ζωντανή τη μνήμη του.

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης έχει γίνει επίσης τραγουδιστής και από τη μεριά του, πολύ συχνά κάνει αναρτήσεις με τον αδερφό του. Μόλις χθες, ανέβασε ένα πολύ συγκινητικό βίντεο στο οποίο ακούγεται ένα από τα κορυφαία τραγούδια του Παντελή Παντελίδη.

Συνεχίζοντας λοιπόν το έργο του, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με τον αδερφό του. Πέρα από τα φυσικά του χαρακτηριστικά, είναι σχεδόν συγκλονιστικό ότι οι δυο τους έχουν την ίδια χροιά στη φωνή τους.

Ακούστε το τραγούδι του Κωνσταντίνου Παντελίδη και θα καταλάβετε.