Πρώην παίκτρια του GNTM περιμένει το πρώτο της παιδί - Η φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλίτσα!

Η γλυκιά ανάρτηση!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Πρώην παίκτρια του GNTM περιμένει το πρώτο της παιδί - Η φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλίτσα!

Η Σιντορέλα Τόλη έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της και τη νίκη της στον δεύτερο κύκλο του Next top model, που προβαλλόταν σε σεζόν 2010-2011 μέσα από την τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Μετά τη νίκη της, λοιπόν, η Σιντορέλα ασχολήθηκε με την χώρο της μόδας τόσο σε Ελλάδα όσο και σε εξωτερικό.

Μάλιστα, αυτό το διάστημα η 27χρονη πλέον Σιντορέλα Τόλη, βιώνει τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της καθώς είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι.

Το ευχάριστο γεγονός γνωστοποίησε το νεαρό μοντέλο με μια φωτογραφία που κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Σιντορέλα Τόλη, όπως μπορείτε να δείτε, ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στο πλευρό του καλού της και λάμπει από ευτυχία. Δείτε την απίστευτη αλλαγή πρώην παίκτριας!

Σιντορέλα gntm
gntm έγκυος

Πρώην παίκτρια του GNTM χεράκι χεράκι με τον αγαπημένο της στο Κολωνάκι

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly, εντόπισε και απαθανάτισε το αγαπημένο ζευγάρι, στο Κολωνάκι, όπου περπατούσαν κι εκείνος την είχε αγκαλιάσει τρυφερά!

O λόγος για την Γαρυφαλλιά Καλλιφώνη και τον Κωνσταντίνο Κυριακού, οι οποίοι δεν παύουν να μας δείχνουν πόσο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι είναι μαζί.

Την Γαρυφαλλιά την μάθαμε για πρώτη φορά στο περσινό GNTM και ήταν αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί.

γαρυφαλία

Παντρεύεται αγαπημένη πρώην παίκτρια του GNTM

Σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας πλέει αγαπημένη πρώην παίκτρια του GNTM, καθώς όπως αποκάλυψε με μια ανάρτηση στο Instagram θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Ο λόγος για την Χριστιάνα Σκούρα, η οποία δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της, Χάρη και είπε αμέσως το μεγάλο «ναι».

Την χαρμόσυνη είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναρτώντας μια κοινή τρυφερή τους φωτογραφία και γράφοντας στην λεζάντα της:

«Σκέφτομαι εδώ και λίγα λεπτά τι θα μπορούσα να γράψω, αλλά όλα φαντάζουν μικρά. Ήξερες ποια θα ήταν η ιδανική πρόταση γάμου για εμένα και την πραγματοποίησες! Σε ευχαριστώ για όλα, ήταν υπέροχα. Σε λατρεύω».

Χριστιάνα σκούρα

TAGS