Το Πρωινό ξεσκεπάζει τον ALPHA - Το βίντεο που θα κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Η αρχή ενός... πολέμου μόλις έγινε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το Πρωινό ξεσκεπάζει τον ALPHA - Το βίντεο που θα κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Το Πρωινό το πρωί της Δευτέρας αποφάσισε να ξεκινήσει την εβδομάδα κηρύσσοντας "πόλεμο" στον ALPHA! Στον αέρα της Φαίης Σκορδά έπαιξε βίντεο δείχνοντας καρέ καρέ την στιγμή που το κανάλι εξαφανίζει όλες τις εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη από το site του!

Να υπενθυμίσουμε πως πρώτοι στο Πρωινό είχαν αποκαλύψει το ρεπορτάζ για την "εξαφάνιση" της Ελένης από τον ALPHA!

Δείτε το παρακάτω βίντεο αναλυτικά!

Καταγγελίες από εργαζόμενους του ALPHA η αποκάλυψη στο Πρωινό

Η κόντρα του Νίκου Μάνεση με την Ελεονώρα Μελέτη μαίνεται και σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε από την εκπομπή Πρωινό, υπάρχουν σοβαρές καταγγελίες από εργαζόμενους του ALPHA για τον Νίκο Μάνεση, σύμφωνα με τις οποίες κάνει bullying σε πρόσωπα της εκπομπής.

Όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας στο Πρωινό την Τετάρτη, υπάρχουν μάλιστα καταγγελίες πως ο Νίκος Μάνεσης ασκούσε bullying απέναντι στην Ελεονώρα Μελέτη και συνεργάτες της.

«Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν έχει φύγει κανείς. Πριν τρεις εβδομάδες υπήρξαν καταγγελίες στη διοίκηση και σε διευθυντικά στελέχη πως ο Νίκος Μάνεσης ασκούσε… bullying να το πω, μία έντονη λεκτική συμπεριφορά, απέναντι στην Ελεονώρα Μελέτη και συνεργάτες της. Συνεργάτες που επέλεξε η ίδια για την εκπομπή.

Αμέσως επικοινώνησε τόσο η ίδια η Ελεονώρα όσο και συνεργάτες της με τη διοίκηση. Έγιναν ραντεβού και η διοίκηση ζήτησε εξηγήσεις από τον Νίκο Μάνεση. Εκεί κάπου η σχέση τους τέλειωσε» είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Μίχας, ενώ δείτε εδώ και όλα όσα είπε ο Νίκος Μάνεσης στις δηλώσεις του στο Πρωινό.