Μαίνεται η κόντρα Μάνεση με Μελέτη - Οι νέες δηλώσεις για τη συνεργασία τους

Μίλησε στο Πρωινό ο δημοσιογράφος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαίνεται η κόντρα Μάνεση με Μελέτη - Οι νέες δηλώσεις για τη συνεργασία τους

Όπως όλα δείχνουν, η κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Νίκο Μάνεση και την Ελεονώρα Μελέτη μαίνεται και μάλιστα, ο πρώτος παραχώρησε δηλώσεις στο Πρωινό και αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά στη συνεργασία τους στον ALPHA.

Μετά τις δηλώσεις που έκανε η Ελεονώρα Μελέτη στην πρωινή, ραδιοφωνική της εκπομπή που «άδειασε» τον συνεργάτη της τονίζοντας πως «δεν είναι η ίδια υπεύθυνη για το περιεχόμενο της εκπομπής της», ο Νίκος Μάνεσης ήρθε να απαντήσει σήμερα στην κάμερα του Πρωινού και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα.

«Παιδιά δεν θα μιλήσω σε μια εκπομπή που είναι απέναντι στην Ελεονώρα Μελέτη! Θα αρχίσουν οι διαρροές μετά. Την καλημέρα μου στον Βαγγέλη Περρή. Γεια σας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μάνεσης στην κάμερα του Πρωινού. «Παιδιά, επιστρέφω στη δουλειά μου.

Δεν ήμουν ποτέ αρχισυντάκτης στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Πρέπει να μάθετε πως το είχα πει πρώτα και μετά να το συζητήσουμε. Δεν κάνω δηλώσεις άλλες».

Ο Νίκος Μάνεσης απάντησε με δηλώσεις του στο newspistol.gr. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ο Νίκος Μάνεσης απαντά ως εξής:

«Εδώ και τρείς εβδομάδες δεν ασχολούμαι με την εκπομπή της Ελεονώρας. Δεν συμμετέχω στις συσκέψεις και δηλώνω άγνοια των θεμάτων που προβάλλονται. Η Ελεονώρα και η ομάδα της έχουν την πλήρη ευθύνη.

Σύμφωνα με την διοίκηση του ALPHA, η Ελεονώρα αυτοπροτάθηκε για την πρωινή ζώνη και ήθελε να κάνει infotainmet. H διοίκηση μου ζήτησε να σχεδιάσω μια εκπομπή κατά τα πρότυπα του Σαββατοκύριακου και η Ελεονώρα δήλωνε ενθουσιασμένη. Επί δύο εβδομάδες ήμουν πάνω από την εκπομπή σε στούντιο και κοντρόλ, όμως μετά την μεταστροφή της Ελεονώρας ότι δε θέλει αυτό το κόνσεπτ διακριτικά απομακρύνθηκα. Αν χρειαστεί θα επανέλθω με στοιχεία».

Ελεονώρα Μελέτη: Η αφοπλιστική απάντηση για τη σχέση της με τον Μάνεση - «Θέλουν να μας...»

Σούσουρο» επικρατεί τις τελευταίες ημέρες με την Ελεονώρα Μελέτη και τον Νίκο Μάνεση. Δημοσιεύματα τους θέλουν να μην έχουν τις καλύτερες σχέσεις λόγω των χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης στην εκπομπή «Ώρα για Μελέτη». Τι απάντησε η παρουσιάστρια;

Χθες, η παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πραγματοποίησε ένα Q&A και απάντησε για πρώτη φορά, κάνοντας χιούμορ.

Σε ερώτηση λοιπόν follower της για την "κόντρα" της με τον Νίκο Μάνεση απάντησε «για να μας χωρίσουν».

Ελεονώρα Μελέτη Νίκος Μάνεσης κόντρα

Να σημειώσουμε πως, μέσα από τη χθεσινή της εκπομπή της, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να αποκαλύψει στους τηλεθεατής της, πω είχε ένα ατύχημα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να περπατήσει πολύ καλά στο πλατό του ALPHA.