Νίκος Μουτσινάς: Προκλήθηκε ταραχή και ανησυχία με τις αναρτήσεις του στο Instagram - Τι συμβαίνει;

Συγκίνησε με την προσπάθεια του να βοηθήσει στις εξαφανίσεις των παιδιών

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νίκος Μουτσινάς: Προκλήθηκε ταραχή και ανησυχία με τις αναρτήσεις του στο Instagram - Τι συμβαίνει;

Ταραχή προκλήθηκε στο Instagram του Νίκου Μουτσινά μετά από μερικές αναρτήσεις που πραγματοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό. Τι συμβαίνει και υπήρξε ανησυχία;

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» είναι καθημερινός χρήστης των social media και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες στιγμές από την ζωή του, αλλά και από τα επαγγελματικά του.

Όπως πριν από λίγες ημέρες που με μια φωτογραφία με τα τρία αγαπημένα του κατοικίδια, μας έδειξε την διακόσμηση που έχει στο σπίτι του και συγκεκριμένα στο σαλόνι του, το οποίο είναι vintage.

Πριν από μερικές ώρες λοιπόν ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίο έχει 703 χιλιάδες ακόλουθους στο λογαριασμό του, έκανε έκκληση για βοήθεια.

Δημοσίευσε τα στοιχεία και τις φωτογραφίες που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα τα τελευταία 24ωρα από δύο κοπέλες που έχουν εξαφανιστεί από την Αττική.

Από τις 17/10 έχει εξαφανιστεί ένα 13χρονο κοριτσάκι από την περιοχή του Αλίμο, ενώ από την Παρασκευή 16/10 έχει εξαφανιστεί μια 19χρονη κοπέλα από το Κορωπί, όταν πήγαινε προς την Παιανία για να κάνει αίτηση για δουλειά.

Νίκος Μουτσινάς Instagram

Νίκος Μουτσινάς Καλό Μεσημεράκι Instagram

Να σημειώσουμε πως ο Νίκος Μουτσινά πολλές φορές παίρνει θέσει σε θέματα που αφορούν την κοινωνία μας, καθώς είναι ευαισθητοποιημένος. Σχόλια είχε κάνει και για τις εξελίξεις με την Χρυσή Αυγή.

Νίκος Μουτσινάς: Δύσκολο βράδυ για τον παρουσιαστή - Τι συνέβη

Δύσκολο φαίνεται πως ήταν το βράδυ της Δευτέρας 13/10 για τον παρουσιαστή του ΣΚΑΙ, Νίκο Μουτσινά! Σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram στις 5 τα ξημερώματα έπεσαν... βαριέα αυπνίες!

Ο Νίκος Μουτσινάς εδώ και λίγο καιρό δηλώνει φανατικός χρήστης του instagram και του αρέσει να μοιράζεται καθημερινές του στιγμές με τους διαδικτυακούς του φίλους. Αυτό έκανε λοιπόν και τα ξημερώματα, ανεβάζοντας μια φωτογραφία σε story που είχε ένα πολύ παιχνιδιάρικο φίλτρο! Δείτε την παρακάτω:

Νίκος Μουτσινάς αυπνος instagram

Δείτε εδώ τι τον απασχολεί και δεν μπορούσε με τίποτα να κοιμηθεί.