Big Brother: Η Αφροδίτη "αδειάζει" την Άννα Μαρία - "Είναι ένας ρόλος, ήξερε οτι τα φυτά ήταν ψεύτικα"

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Big Brother: Η Αφροδίτη

Στο πλατό του «Love it» βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Δευτέρας η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή. Η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το «Big Brother», μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι, τη σχέση της με τους συμπαίκτες της, αλλά και την Άννα Μαρία.

Η Αφροδίτη «κάρφωσε» την πρώην συμπαίκτριά της, την οποία χαρακτήρισε ως «ρόλο». Η ίδια αναφέρθηκε μάλιστα και στο σκηνικό στο οποίο η Άννα Μαρία πότιζε τα πλαστικά φυτά, τονίζοντας πως το έκανε επίτηδες.

«Προσπάθησα να την ψυχολογήσω. Δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί. Η Άννα Μαρία είναι ένας ρόλος μέσα στο σπίτι. Μέχρι εκεί. Έχει δηλώσει άλλωστε πως ήθελε να γίνει ηθοποιός και είναι καλή σε αυτό. Ήξερε ότι τα φυτά ήταν ψεύτικα αλλά τα πότισε. Πέθανε και τα ζωντανά φυτά με το πολύ το πότισμα» είπε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, αναφερόμενη στην Άννα Μαρία. Ακόμα η Αφροδίτη αποκάλυψε πως δέχτηκε λεκτική επίθεση!

Big Brother: Σε τεντωμένο σχοινί η κόντρα Σοφίας - Άννας Μαρίας - Η εξομολόγηση στον Ανδρέα Μικρούτσικο

Όπως όλα δείχνουν, η κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην Άννα Μαρία και τη Σοφία, βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε τεντωμένο σχοινί στο σπίτι του Big Brother. Οι δύο κοπέλες βρέθηκαν σήμερα ενώπιων του Ανδρέα Μικρούτσικου και εξομολογήθηκαν τα πάντα για τη σχέση τους.

Ξεκατινιάσματος… συνέχεια υπήρξε για την Άννα Μαρία και τη Σοφία στο Big Brother, με τις δύο να μη σταματούν τον καβγά, που ολοκληρώθηκε στο προηγούμενο επεισόδιο κι ένα μεγάλο κομμάτι της συνομιλίας τους με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να προβάλλεται στο live.

Ο έμπειρος παρουσιαστής μίλησε με τα κορίτσια και θέλησε να μάθει ορισμένες πληροφορίες για την κόντρα τους, καθώς και για το πώς αυτή έφτασε μέχρι την κορύφωσή της χθες (15/10), με την Άννα Μαρία να είναι αρκετά πιο επιθετική, κάνοντας λόγο για «στρατιωτάκια της Σοφίας».

Η Σοφία φαίνεται πως… μαζεύτηκε, βλέποντας πως τελικά η Άννα Μαρία είχε δίκιο, σχετικά με τα λόγια, για την οποία την κατηγόρησε, χωρίς ωστόσο να αλλάξει γνώμη για τη συμπαίκτριά της. Οι δυο τους, πάντως, έφυγαν αρκετά πιο ήσυχες, σε σύγκριση με το πώς μπήκαν, με την κουβέντα με τον Μικρούτσικο μάλλον να βοηθά.