My Style Rocks: Η επιστροφή του Λάκη Γαβαλά και η ανακοίνωση για την αποχώρηση του Χάρη Χριστόπουλου

Τα πάνω κάτω στο παιχνίδι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Η επιστροφή του Λάκη Γαβαλά και η ανακοίνωση για την αποχώρηση του Χάρη Χριστόπουλου

Λίγο πριν ξεκινήσει το διαγωνιστικό κομμάτι του My Style Rocks, η Κατερίνα Στικούδη βρήκε την ευκαιρία να ανακοινώσει από τη μία, την επιστροφή του Λάκη Γαβαλά στο παιχνίδι μόδας και από την άλλη, την αποχώρηση του Χάρη Χριστόπουλου.

Τα πάνω κάτω φαίνεται πως έχουν έρθει στο My Style Rocks, αφού οι υπεύθυνοι της εκπομπής αποφάσισαν να επαναφέρουν πλήρως τον Λάκη Γαβαλά στην κριτική επιτροπή, καθώς μέχρι τώρα εμφανιζόταν μόνο στα gala της Κυριακής.

My Style Rocks Λάκης Γαβαλάς

Η Κατερίνα Στικούδη καλωσόρισε τον Λάκη Γαβαλά, ενώ ανακοίνωσε στους τηλεθεατές πως δεν θα συνεχίσει ο Χάρης Χριστόπουλος.

«Ο Χάρης Χριστόπουλος δεν θα είναι κοντά μας, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων», είπε η Κατερίνα Στικούδη. Αργότερα καλωσόρισε τη νέα παίκτρια του My Style Rocks, η οποία είναι πρώην παίκτρια του Survivor!

Το "καυτό" τσιφτετέλι της Κατερίνας Στικούδη στο πλατό του My style rocks

Χαμός επικράτησε στο χθεσινό 15/10 επεισόδιο του My style rocks, αφού η Κατερίνα Στικούδη χόρεψε ένα "καυτό" τσιφτετέλι στο πλατό με αφορμή την πασαρέλα μιας παίκτριας.

Συγκεκριμένα, Ειρήνη Σταυρινού παρουσίασε την δική της στιλιστική επιλογή σε συμπαίκτριες και κριτέ, ενώ από πίσω έπαιζε το κομμάτι «Βρήκα το κλειδί» της πολυσυζητημένης παίκτριας του Big Brother, Σοφίας Δανέζη.

Όταν η πασαρέλα ολοκληρώθηκε και η Ειρήνη πήγε δίπλα από την Κατερίνα Στικούδη, τότε η παρουσιάστρια το έριξε στο χορό και εντυπωσίασε τους πάντες. Δείτε ωστόσο και τις τρυφερές φωτογραφίες με τον σύζυγο της

Κατερίνα Στικούδη: Ανακοίνωσε την αποχώρηση «φωτιά» του My style rocks

Μια αποχώρηση «φωτιά» έγινε γνωστή για το My style rocks και ήρθε η ανακοίνωση - επιβεβαίωση από την παρουσιάστρια του show, Κατερίνα Στικούδη.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, ένας από τους κριτές που αγαπήσαμε, από σήμερα σταματάει τα γυρίσματα και θα τον βλέπουμε μόνο στο Gala.

Σήμερα, η κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και η Έλενα Πολυκάρπου συνάντησαν την Κατερίνα Στικούδη, η οποία με την σειρά της επιβεβαίωσε το γεγονός.

«Περνάμε πολύ ωραία και το ευχαριστιέμαι όσο ποτέ. Είχα πάρα πολλά πρότζεκτ που τρέχανε πέρσι και δεν προλάβαινα καθόλου. Κοιμόμουν μέσα στο αυτοκίνητο πολλές φορές. Ισχύει ότι ο Λάκης Γαβαλάς επιστρέφει και ο Χάρης Χριστόπουλος παραμένει στα Gala. Χαίρομαι που το κάνω δεύτερη φορά, γιατί θα είχε μείνει μισή χαρά. Τα γυρίσματα δεν είναι πολύ εύκολα γιατί κρατάνε πολλές ώρες. Όταν έχεις ωραία παρέα και ωραίους συνεργάτες, είναι απολαυστικά και το τέλος ξεχνάς την κούραση», είπε η Κατερίνα Στικούδη.