GNTM 3 - Spoiler: Σήμερα αποκαλύπτεται το ζευγάρι μέσα στο σπίτι

Για ποιους δύο πρόκειται;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3 - Spoiler: Σήμερα αποκαλύπτεται το ζευγάρι μέσα στο σπίτι

Μέσα από την εκπομπή Στην Φωλιά των ΚουΚου, κυκλοφόρησε ένα σούπερ spoiler για το σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, σύμφωνα με το οποίο, πρόκειται να δούμε το πρώτο ζευγάρι που υπάρχει μέσα στο σπίτι να αποκαλύπτεται!

Απόψε, τα μοντέλα θα χωριστούν σε ζευγάρια για την ανάγκη μία φωτογράφισης και όλοι θα παρατηρήσουν μία παραπάνω έλξη ανάμεσα σε δύο παίκτες οι οποίοι θα φωτογραφηθούν μαζί.

Τα σχόλια φυσικά δε θα λείψουν και κάπως έτσι θα αποκαλυφθεί το ζευγάρι το οποίο δεν είναι άλλο από την Μαρινέλα και τον Σήφη! Δείτε εδώ και ποιο πρόσωπο - έκπληξη θα δούμε σήμερα στο GNTM 3.

Έρωτας μέσα στο σπίτι του GNTM 3 - Αυτό είναι το ζευγάρι που δημιουργήθηκε

Ένας μεγάλος έρωτας φαίνεται πως έχει εξελιχθεί μέσα στο σπίτι του GNTM 3 καθώς όπως έγινε γνωστό μέσα από το ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε, έχει δημιουργηθεί ένα ζευγάρι ανάμεσα στους παίκτες το οποίο θα φέρει τα πάνω κάτω στο ριάλιτι.

Ήταν αναμενόμενο και έτσι σε λίγο καιρό θα το δούμε να γίνεται. Από τον θυελλώδη έρωτα του Μπέλλου και της Μαρίας στο MasterChef, περάσαμε σε έναν φλογερό έρωτα στο ριάλιτι μοντέλων.

Όπως ανέφερε λοιπόν το Ευτυχείτε, ο Αιμιλιάνο και η Μαριαγάπη θα έρθουν πολύ κοντά και μάλιστα θα τα φτιάξουν!

Ο 20χρονος Αιμιλιάνο ή Αιμίλιος, όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του είναι από τα φαβορί του ριάλιτι και είναι τρελά ερωτευμένος με 19χρονη συμπαίκτριά του. Δείτε και την πρώτη ανάρτηση του Παναγιώτη Πέτσα μετά την αποχώρησή του από το σπίτι!