The Bachelor: Η αποκάλυψη της Έλενας Μπάση για τις ερωτικές σκηνές

Βρέθηκε στο κρεβάτι με κάποια παίκτρια ο Παναγιώτης Βασιλάκος;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor: Η αποκάλυψη της Έλενας Μπάση για τις ερωτικές σκηνές

Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή της από το The Bachelor, η Έλενα Μπάση βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων θέλησε να κάνει μία αποκάλυψη για τις ερωτικές σκηνές του ριάλιτι του έρωτα του ALPHA.

Ήταν χωρίς αμφιβολία, η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του ριάλιτι και το μόνο σίγουρο είναι πως μετά την αποχώρησή της είχε να πει πολλά.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις φήμες που θέλουν τον Παναγιώτη Βασιλάκο να έχει συνευρεθεί ερωτικά με κάποια παίκτρια.

«Αυτό που θέλω να πω, γιατί έχω ακούσει πάρα πολλά για το Bachelor… Δε ξέρω τι περίμενε να δει ο κόσμος. Το Bachelor παίζει σε πολλές χώρες με πολύ μεγάλη επιτυχία. Σίγουρα στην Ελλάδα έγινε μια πάρα πολύ φιλότιμη προσπάθεια και πολύ καλή παραγωγή. Και επίσης δεν θεωρώ πως ευτέλιζε τη γυναίκα, όπως έχω ακούσει.

Ένιωσα πως είμαι στο σχολείο και προσπαθώ να διεκδικήσω τον ίδιο άντρα με μια συμμαθήτριά μου. Ο έρωτας είναι κάτι τόσο αγνό και ωραίο. Σαφώς δεν υπήρχε μέσα ερωτική επαφή και το γνωρίζουμε όλοι. Ήταν πιο ρομαντικό, πιο αυθεντικό» είπε η Έλενα Μπάση. Δείτε εδώ και πού θα γυριστεί ο τελικός.

Έλενα Μπάση The Bachelor

Έλενα Μπάση: Έτοιμη να παντρευτεί η πρώην παίκτρια του The Bachelor - Το εντυπωσιακό μονόπετρο

Την 38χρονη Έλενα Μπάση που αποχώρησε την Παρασκευή από το "The Bachelor" είχε καλεσμένη το πρωί της Δευτέρας στο "Happy Day", η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Λίγο πριν την αποχαιρετήσει, τη ρώτησε αν είναι ερωτευμένη και μάλιστα διέκρινε ότι η Έλενα Μπάση φοράει μονόπετρο στο δάχτυλό της.

"Ο έρωτας έχει πρωταρχικό ρόλο στη ζωή μου. Ναι, φοράω μονόπετρο. Υπάρχει κάτι στη ζωή μου είμαι πάρα πολύ καλά." είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Μπάση. . Δείτε ωστόσο ποιες είναι οι 2 φιναλίστ του The Bachelor.

Έλενα Μπάση

The Bachelor: Ατάκα "φωτιά" της Μπάση για την ηλικία της - «Έχει γίνει χαμός και δεν με ρωτάτε...»

Μια ατάκα "φωτιά" πέταξε η Έλενα Μπάση που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το The Bachelor, για τον χαμό που έχει δημιουργηθεί για την ηλικία της.

Η τραγουδίστρια, δηλώνει πως είναι 38 χρονών, ωστόσο στα social media την αμφισβητούν με τα σχόλια τρόλ να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Σήμερα, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Πρωινού και δήλωσε «Αυτό που θέλω να σας πω εγώ, γιατί έχει γίνει ένας χαμός με την ηλικία μου και δεν με ρωτάτε, θα αρπάξω την ευκαιρία -μόνο αυτό θα πω και θα φύγω- θέλω να αυτοπροταθώ ως πρέσβειρα της UNESCO για τα αρχαία μνημεία της παγκόσμιας κληρονομιάς μας, αυτό, τίποτα άλλο»΄.