GNTM 3: «Έσταξε» φαρμάκι για τη Ρασέλ - «Τη λες και λυσσάρα»

Την έκαψε η Μαρινέλα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3: «Έσταξε» φαρμάκι για τη Ρασέλ - «Τη λες και λυσσάρα»

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, η Μαρινέλα σχολίασε τις polaroids που τράβηξε η Ρασέλ και δε δίστασε να «στάξει» φαρμάκι για τον χαρακτήρα της. Μάλιστα τη χαρακτήρισε λυσσάρα για τον τρόπο με τον οποίο φλερτάρει τους άνδρες.

Τα μοντέλα ξύπνησαν με μία μεγάλη έκπληξη να τους περιμένει καθώς ο Δημήτρης Σκουλός μπήκε μέσα στο σπίτι μαζί με τον Βασίλη Μίχα προκειμένου να τραβήξει στους διαγωνιζόμενους τις πρώτες τους polaroids.

Όταν έφτασε η σειρά της Ρασέλ, εκείνη φλέρταρε με τον φακό αλλά και με τον Βασίλη Μίχα, κίνηση που δεν πέρασε απαρατήρητη από τις συμπαίκτριές της, ενώ νωρίτερα είδαμε την Ίριδα να αποκαλύπτει τι συμβαίνει με το χέρι της.

Η Μαρινέλα μάλιστα, μιλώντας αργότερα στην κάμερα, εξήγησε πως η στάση δεν της άρεσε και πως πολλές φορές συμπεριφέρεται έτσι.

GNTM 3 - Spoiler: Σήμερα αποκαλύπτεται το ζευγάρι μέσα στο σπίτι

Μέσα από την εκπομπή Στην Φωλιά των ΚουΚου, κυκλοφόρησε ένα σούπερ spoiler για το σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, σύμφωνα με το οποίο, πρόκειται να δούμε το πρώτο ζευγάρι που υπάρχει μέσα στο σπίτι να αποκαλύπτεται!

Απόψε, τα μοντέλα θα χωριστούν σε ζευγάρια για την ανάγκη μία φωτογράφισης και όλοι θα παρατηρήσουν μία παραπάνω έλξη ανάμεσα σε δύο παίκτες οι οποίοι θα φωτογραφηθούν μαζί.

Τα σχόλια φυσικά δε θα λείψουν και κάπως έτσι θα αποκαλυφθεί το ζευγάρι το οποίο δεν είναι άλλο από την Μαρινέλα και τον Σήφη! Δείτε εδώ και ποιο πρόσωπο - έκπληξη θα δούμε σήμερα στο GNTM 3.