GNTM 3: Η αποκάλυψη της Ίριδας για το πρόβλημα υγείας της

Τι είπε στον Δημήτρη Σκουλό;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3: Η αποκάλυψη της Ίριδας για το πρόβλημα υγείας της

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, ο Δημήτρης Σκουλός παρατήρησε το χέρι της Ίριδας και εκείνη από τη μεριά της, θέλησε να του εξηγήσει τι πρόβλημα αντιμετωπίζει τις τελευταίες μέρες και πώς ακριβώς το έπαθε, ενώ αποκάλυψε και τι τη συμβούλεψε ο γιατρός να κάνει.

Στα τελευταία επεισόδια έχουμε δει την Ίριδα να κυκλοφορεί με δεμένο χέρι. Σήμερα, ο Δημήτρης Σκουλός βρέθηκε στο σπίτι του GNTM 3 προκειμένου να τραβήξει μερικές polaroids τους διαγωνιζόμενους.

Η Ίριδα του εξήγησε πως χτύπησε ενώ έκανε προπόνηση στον κήπο και χρειάζεται να το ξεκουράσει για μερικές μέρες. Να θυμίσουμε πως σήμερα πρόκειται να δούμε και το ζευγάρι που θα αναπτυχθεί στο σπίτι του GNTM 3.

Έρωτας μέσα στο σπίτι του GNTM 3 - Αυτό είναι το ζευγάρι που δημιουργήθηκε

Ένας μεγάλος έρωτας φαίνεται πως έχει εξελιχθεί μέσα στο σπίτι του GNTM 3 καθώς όπως έγινε γνωστό μέσα από το ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε, έχει δημιουργηθεί ένα ζευγάρι ανάμεσα στους παίκτες το οποίο θα φέρει τα πάνω κάτω στο ριάλιτι.

Ήταν αναμενόμενο και έτσι σε λίγο καιρό θα το δούμε να γίνεται. Από τον θυελλώδη έρωτα του Μπέλλου και της Μαρίας στο MasterChef, περάσαμε σε έναν φλογερό έρωτα στο ριάλιτι μοντέλων.

Όπως ανέφερε λοιπόν το Ευτυχείτε, ο Αιμιλιάνο και η Μαριαγάπη θα έρθουν πολύ κοντά και μάλιστα θα τα φτιάξουν!

Ο 20χρονος Αιμιλιάνο ή Αιμίλιος, όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του είναι από τα φαβορί του ριάλιτι και είναι τρελά ερωτευμένος με 19χρονη συμπαίκτριά του. Δείτε και την πρώτη ανάρτηση του Παναγιώτη Πέτσα μετά την αποχώρησή του από το σπίτι!