GNTM 3: «Άντε γ...» - Έξαλλος ο Έντουαρντ με τον Ανδρέα

Το γράμμα της Μαριαγάπης που έφερε αναταραχή στο σπίτι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3: «Άντε γ...» - Έξαλλος ο Έντουαρντ με τον Ανδρέα

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, η Μαριαγάπη αποφάσισε να καθαρίσει το σπίτι και η κίνηση της αυτή προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Μάλιστα, ο Έντουαρντ κατάφερε να γίνει έξαλλος με τον Ανδρέα και να τον βρίσει πάρα πολύ άσχημα.

Η Μαριαγάπη λοιπόν άφησε ένα γράμμα στους συμπαίκτες της μέσα από το οποίο τους εξήγησε πως κάθισε όλο το βράδυ μέχρι τις 8.30 το πρωί προκειμένου να καθαρίσει ό, τι υπήρχε μέσα στην κουζίνα.

Το επόμενο πρωί, μερικοί την ειρωνεύτηκαν, άλλοι την υποστήριξαν. Ένας από αυτούς πήραν το μέρος της ήταν και ο Ανδρέας. Το σχόλιό του εξόργισε τον Έντουαρντ ο οποίος μίλησε για εκείνον με πολύ άσχημο τρόπο αποκαλύπτοντας πως ο Ανδρέας κατηγόρησε εκείνον και την παρέα του πίσω από την κάμερα για την ακαταστασία.

Η Ρασέλ φυσικά απαξίωσε το γράμμα της Μαριαγάπης ενώ ο Δημοσθένης είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου πως την ώρα που έγραφε το γράμμα θα μπορούσε να έχει πλύνει τα πιάτα που άφησε στον νεροχύτη. Δείτε εδώ και την αλλαγή της τελευταίας στιγμής που ανακοίνωσε η Ζενεβιέβ.

GNTM 3: «Έσταξε» φαρμάκι για τη Ρασέλ - «Τη λες και λυσσάρα»

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, η Μαρινέλα σχολίασε τις polaroids που τράβηξε η Ρασέλ και δε δίστασε να «στάξει» φαρμάκι για τον χαρακτήρα της. Μάλιστα τη χαρακτήρισε λυσσάρα για τον τρόπο με τον οποίο φλερτάρει τους άνδρες.

Τα μοντέλα ξύπνησαν με μία μεγάλη έκπληξη να τους περιμένει καθώς ο Δημήτρης Σκουλός μπήκε μέσα στο σπίτι μαζί με τον Βασίλη Μίχα προκειμένου να τραβήξει στους διαγωνιζόμενους τις πρώτες τους polaroids.

Όταν έφτασε η σειρά της Ρασέλ, εκείνη φλέρταρε με τον φακό αλλά και με τον Βασίλη Μίχα, κίνηση που δεν πέρασε απαρατήρητη από τις συμπαίκτριές της, ενώ νωρίτερα είδαμε την Ίριδα να αποκαλύπτει τι συμβαίνει με το χέρι της.

Η Μαρινέλα μάλιστα, μιλώντας αργότερα στην κάμερα, εξήγησε πως η στάση δεν της άρεσε και πως πολλές φορές συμπεριφέρεται έτσι.