Big Brother: «Ρε καραγιοζάκο...» - Η επίθεση του Δημήτρη Κεχαγιά στον Χρήστο Βαρουξή

Χαμός στο σπίτι μετά την αποχώρηση της Αφροδίτης

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: «Ρε καραγιοζάκο...» - Η επίθεση του Δημήτρη Κεχαγιά στον Χρήστο Βαρουξή

Η εβδομάδα άρχισε πολύ δυνατά στο Big Brother, με το νέο επεισόδιο να μας παρουσιάζει μια απίστευτη επίθεση στον Χρήστο Βαρουξή, με πολλούς παίκτες να χρησιμοποιούν «βαριές» εκφράσεις για όσα είπε στο τελευταίο live, ενώ δε δίστασε να τον αποκαλέσει και «καραγιοζάκο».

Ο νεαρός παίκτης του σπιτιού φαίνεται πως προκάλεσε αντιδράσεις με τα λόγια του, τονίζοντας ότι υπάρχει μια παρέα που τον «πολεμά», ενώ εν μέρει χαιρόταν, που βρέθηκε υπό την κρίση του κοινού, επιθυμώντας να δει πόσοι πραγματικά τον στηρίζουν.

Ο πρώτος, που τον καθύβρισε, ήταν ο Δημήτρης Κεχαγιάς. «Λες μ@λ@κίες ρε καραγκιοζάκο, δεν είσαι ούτε για φτύσιμο», ανέφερε μεταξύ άλλων. Η Σοφία Δανέζη και ο Θέμης Κανέλλος, με τη σειρά τους, τόνισαν πως τα λόγια του ήταν… στημένα με τη βοήθεια της Άννας Μαρίας και της Ραμόνα.

Δείτε εδώ και την ατάκα που είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τη Σοφία και το ξέσπασμά της.

Big Brother: Η Αφροδίτη "αδειάζει" την Άννα Μαρία - "Είναι ένας ρόλος, ήξερε οτι τα φυτά ήταν ψεύτικα"

Στο πλατό του «Love it» βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Δευτέρας η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή. Η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το «Big Brother», μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι, τη σχέση της με τους συμπαίκτες της, αλλά και την Άννα Μαρία.

Η Αφροδίτη «κάρφωσε» την πρώην συμπαίκτριά της, την οποία χαρακτήρισε ως «ρόλο». Η ίδια αναφέρθηκε μάλιστα και στο σκηνικό στο οποίο η Άννα Μαρία πότιζε τα πλαστικά φυτά, τονίζοντας πως το έκανε επίτηδες.

«Προσπάθησα να την ψυχολογήσω. Δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί. Η Άννα Μαρία είναι ένας ρόλος μέσα στο σπίτι. Μέχρι εκεί. Έχει δηλώσει άλλωστε πως ήθελε να γίνει ηθοποιός και είναι καλή σε αυτό. Ήξερε ότι τα φυτά ήταν ψεύτικα αλλά τα πότισε. Πέθανε και τα ζωντανά φυτά με το πολύ το πότισμα» είπε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, αναφερόμενη στην Άννα Μαρία. Ακόμα η Αφροδίτη αποκάλυψε πως δέχτηκε λεκτική επίθεση!