Big Brother: Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Σοφία - Ραμόνα

Λίγο πριν τη δοκιμασία για την αρχηγεία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Σοφία - Ραμόνα

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, η Σοφία και η Ραμόνα αναμετρήθηκαν για την αρχηγεία στο σπίτι. Πριν προλάβει να ξεκινήσει ωστόσο η διαδικασία, οι δυο τους είχαν έναν άγριο καυγά εξ΄αιτίας μίας κίνησης που έκανε η Σοφία.

Η δοκιμασία είχε να κάνει με την ικανότητά τους στο ζύγισμα. Συγκεκριμένα έπρεπε να υπολογίσουν το βάρος των προϊόντων που υπήρχαν στον κήπο και αυτή που θα έπεφτε πιο κοντά θα έβγαινε νικήτρια και θα έπαιρνε την αρχηγεία και την ασυλία.

Η Χριστίνα συμβούλεψε την Σοφία να μπει στην αποθήκη και να πιάσει στα χέρια της μερικά προϊόντα προκειμένου να υπολογίσει το βάρος. Η Ραμόνα αντιλήφθηκε την κίνηση αυτή και πήγε στην αποθήκη για να το κάνει και αυτή.

Η Σοφία δεν την άφησε να μπει μέσα και οι δυο τους τσακώθηκαν λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία, ενώ άγριο καυγά είχε και η Άννα Μαρία με τον Μακρίδη.

Τελικά νικήτρια αναδείχθηκε η Σοφία.

Big Brother: Η Αφροδίτη "αδειάζει" την Άννα Μαρία - "Είναι ένας ρόλος, ήξερε οτι τα φυτά ήταν ψεύτικα"

Στο πλατό του «Love it» βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Δευτέρας η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή. Η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το «Big Brother», μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι, τη σχέση της με τους συμπαίκτες της, αλλά και την Άννα Μαρία.

Η Αφροδίτη «κάρφωσε» την πρώην συμπαίκτριά της, την οποία χαρακτήρισε ως «ρόλο». Η ίδια αναφέρθηκε μάλιστα και στο σκηνικό στο οποίο η Άννα Μαρία πότιζε τα πλαστικά φυτά, τονίζοντας πως το έκανε επίτηδες.

«Προσπάθησα να την ψυχολογήσω. Δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί. Η Άννα Μαρία είναι ένας ρόλος μέσα στο σπίτι. Μέχρι εκεί. Έχει δηλώσει άλλωστε πως ήθελε να γίνει ηθοποιός και είναι καλή σε αυτό. Ήξερε ότι τα φυτά ήταν ψεύτικα αλλά τα πότισε. Πέθανε και τα ζωντανά φυτά με το πολύ το πότισμα» είπε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, αναφερόμενη στην Άννα Μαρία. Ακόμα η Αφροδίτη αποκάλυψε πως δέχτηκε λεκτική επίθεση!