Ανατρίχιασε η Βίκυ Τσοχατζοπούλου για το πρόβλημα υγείας της - «Πριν από ένα μήνα δέχτηκα...»

Συγκλονίζουν τα λόγια της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανατρίχιασε η Βίκυ Τσοχατζοπούλου για το πρόβλημα υγείας της - «Πριν από ένα μήνα δέχτηκα...»

Για το πρόβλημα που αντιμετώπισε στην υγεία της μίλησε Βίκυ Τσοχατζοπούλου και ανατρίχιασε με τα λόγια της. Όπως η ίδια αποκάλυψε, πριν από λίγες ημέρες υπέστει έμφραγμα.

Η σύζυγος του Άκη Τοχατζόπουλου, δεν το βάζει κάτω, όσες δυσκολίες και αν αντιμετωπίσει. Η ίδια μίλησε στη Σάσα Σταμάτη και στην On Time για το σοβαρό επεισόδιο.

«Πριν από ένα μήνα δέχτηκα ένα ισχυρό σοκ. Βρέθηκα σε μια ατμόσφαιρα απύθμενης δυστυχίας, πρωτόγνωρης, που χτύπησε ανελέητα την πιο αθώα πλευρά της ζωής… Δεν μπορώ να επικαλεστώ το ανεύθυνος της άγνοιας, τάσσομαι κατά της τραγικής ανισότητας και συμμαχώ ανοιχτά με τους αδύναμους και τους αδικημένους...»

Στη συνέχεια εξήγησε ότι κλονίστηκε πολύ σοβαρά από μια επίθεση που δέχτηκε η οικογένειά της: «Κατά τη διάρκεια μιας μετακίνησης που αφορούσε στο παιδί, υπέστην ένα ανυπόφορο ύπουλο πόνο σαν να με διαπερνούσε ξίφος. Ενστικτωδώς, το μυαλό μου παρέπεμψε σε καρδιολογικό επεισόδιο. Προσπάθησα να διατηρήσω την ψυχραιμία μου απέναντι σε ένα πρωτοφανή, απροσδόκητο “επισκέπτη”... Αυτό που έπαθα ήταν ένας αθόρυβος εχθρός, ο οποίος ονομάζεται έμφραγμα, σπάνιος για τις γυναίκες, αλλά υπαρκτός». Οι φωτογραφίες από το νοσοκομείο συγκλονίζουν.

Οι τελευταίες εξελίξεις στην υγεία του συζύγου της Βίκυς Σταμάτη, Άκη Τσοχατζόπουλου

Στο νοσοκομείο για αρκετό χρονικό διάστημα και σε κρίσιμη κατάσταση ήταν ο Άκης Τσοχατζόπουλος και όπως πάντα στο πλευρό του, βρισκόταν το στήριγμά του η σύζυγός του η Βίκυ Σταμάτη. Τα νέα όμως θέλουν τον Άκη να έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, αλλά να βρίσκεται ακόμη αρκετά ανίσχυρος. Διαβάστε παρακάτω όλες τις εξελίξεις στην υγεία του Άκη Τσοχατζόπουλου, όπως αποκάλυψε η Βίκυ Σταμάτη σε συνέντευξή της.

Στην Σάσα Σταμάτη και την "On time" μίλησε η σύζυγος του Άκη, Βίκυ Σταμάτη και όλα όσα εκμυστηρεύτηκε συγκλονίζουν, ενώ οι λεπτομέρειες που μοιράστηκε προκαλούν δέος. Εκτός από τις εξελίξεις στην υγεία του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ και συζύγου της, η Βίκυ αναφέρθηκε και στον γιο της τον οποίο αποκαλεί χαρακτηριστικά "ήρωα". Δείτε παρακάτω όλα όσα εξέφρασε.

Αυτές είναι οι εξελίξεις στην υγεία του Άκη Τσοχατζόπουλου σύμφωνα με τη Βίκυ Σταμάτη

Η Βίκυ ξεκίνησε αναφέροντας πως ο άντρας της βγήκε από το νοσοκομείο πριν από δύο μέρες. Ύστερα συνέχισε λέγοντας:

"Είμαστε σε μια κατάσταση υπό έλεγχο. Είμαστε όλοι κάπου που προσπαθούμε να εισπνεύσουμε λίγο οξυγόνο. Χτες πήγαμε στον Άγιο Γεράσιμο τον θαυματουργό.

Βίκυ Σταμάτη Εξελίξεις  υγεία Τσοχατζόπουλος

Ο Άκης σκέφτεται και υπομένει, είναι με ορό, δεν μπορεί να μπει στη θάλασσα, δεν μπορεί ούτε να τη μυρίσει. 24 ώρες το 24ωρο αλλάζω ορούς. Δεν μπορώ ούτε πρόγραμμα να κάνω για την επόμενη, δεν αισθάνομαι ότι ζω ανθρώπινα και κανονικά"

Αναφορικά με το γιο της, η Βίκυ Σταμάτη δήλωσε:

"Είναι ένας κούκλος, θεός, υπέροχος μαθητής. Θέλει στις 22 να γυρίσουμε για να διαβάσει και να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του. Είναι παλικάρι με όλη τη σημασία της λέξης. Η στάση ζωής αυτού του παιδιού είναι λεβέντικη, είναι ήρωας"