Δύσκολες ώρες για πασίγνωστο ηθοποιό - Πάσχει από λέμφωμα

Στιγμές αγωνίας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για πασίγνωστο ηθοποιό - Πάσχει από λέμφωμα

Από λέμφωμα πάσχει πασίγνωστος και επιτυχημένος ηθοποιός, λέγοντας όμως πως η πρόγνωσή του είναι καλή. Οι ώρες που περνάει είναι δύσκολες.

Ο ίδιος είναι παντρεμένος με την ίδια γυναίκα εδώ και 40 χρόνια, παρότι εργάζεται σε μια βιομηχανία γνωστή για τα διαζύγια, σε ανάρτησή του στο Twitter, μίλησε για την διάγνωση, γράφοντας «Νέα σκ@@@ έρχονται στο φως».

Όπως δήλωσε, καταλαβαίνει πως η ασθένειά του είναι σοβαρή. Το λέμφωμα είναι ένας τύπος καρκίνου που ξεκινά από το λεμφικό σύστημα, το δίκτυο καταπολέμησης των ασθενειών του σώματος που περιλαμβάνει τους λεμφαδένες, την σπλήνα και τον μυελό των οστών. Ωστόσο και ένας διάσημος τραγουδιστής εποκάλυψε ότι έχει καρκίνο.

Αυτός είναι ο ηθοποιός που πάσχει από λέμφωμα

Ο λόγος για τον ηθοποιό Τζεφ Μπρίτζες, ο οποίος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στην οικογένεια, τους φίλους και την ιατρική του ομάδα και υποσχέθηκε να κρατήσει ενήμερους τους θαυμαστές του για την ανάρρωσή του.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Όπως θα έλεγε ο Dude...Νέα σκ@@@έρχονται στο φως. Έχω διαγνωστεί με λέμφωμα. Αν και είναι μια σοβαρή ασθένεια, αισθάνομαι τυχερός που έχω μια μεγάλη ομάδα γιατρών και η πρόγνωση είναι καλή. Ξεκινώ την θεραπεία και θα σας κρατήσω ενήμερους σχετικά με την ανάρρωσή μου».

Ο Τζεφ Μπρίτζες έχει υπάρξει 7 φορές υποψήφιος για Όσκαρ και είναι γνωστός για τους ρόλους του στις ταινίες «Στάρμαν», «Αληθινό Θράσος» και πολλές άλλες. Κέρδισε Όσκαρ το 2010 για την ταινία «Crazy Heart».

Τζεφ Μπρίτζες λέμφωμα

Λίγα λόγια για τον ηθοποιός Τζεφ Μπρίτζες - Σε αυτές τις ταινίες έχει πρωταγωνιστήσει

Ο Τζεφ Μπρίτζες (Jeffrey Leon "Jeff" Bridges, 4 Δεκεμβρίου 1949) είναι Αμερικανός ηθοποιός και μουσικός. Το 2009 κέρδισε το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για την ταινία Crazy Heart. Προέρχεται από γνωστή οικογένεια υποκριτικής και έχει δουλέψει από παιδί με τον πατέρα του Λόιντ Μπρίτζες και τον αδερφό του Μπο στο τηλεοπτικό Sea Hunt. Κάποιες από τις πιο γνωστές ταινίες του είναι: Η Τελευταία Παράσταση (The Last Picture Show, 1971), Η Μεγάλη Ληστεία της Μοντάνα (Thunderbolt and Lightfoot, 1974), Τρον (Tron, 1982) (και τη συνέχεια Tron: Legacy), Στάρμαν (Starman, 1984), Έρωτας Δίχως Αύριο (Against All Odds, 1984), Η Άκρη του Νήματος (Jagged Edge, 1985), Το Επόμενο Πρωινό (The Morning After, 1986), Σχέσεις Πάθους (The Fabulous Baker Boys), Ο Βασιλιάς της Μοναξιάς (The Fisher King, 1991), Σχέση Ζωής (Fearless, 1993), Ο Καθρέφτης Έχει Δυο Πρόσωπα (The Mirror Has Two Faces, 1996), Ο Μεγάλος Λεμπόφσκι (The Big Lebowski, 1998), Η Αντιπρόεδρος (The Contender, 2000), Το Μεγάλο Φαβορί (Seabiscuit, 2003) και Iron Man, 2008. Το 2010 έλαβε την έκτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ για την ταινία True Grit.