Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τριαντάφυλλος: Η παρεξήγηση συνεχίζεται - "Δέσποινά μου δεν είμαι στο σύστημα γι αυτό..."

Ενοχλημένος με την στάση της

Τριαντάφυλλος: Η παρεξήγηση συνεχίζεται -
News 20.10.2020 11:25
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Στην πρεμιέρα του J2US, ο Τριαντάφυλλος με την Δέσποινα Βανδή είχαν μια στιχομυθία που οδήγησε σε παρεξήγηση. O Τριαντάφυλλος δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός και έριξε τα πυρά του κατά της Δέσποινας μιλώντας στην κάμερα του Happy Day στον Alpha.

Η τραγουδίστρια δεν γνώριζε ότι ο Τριαντάφυλλος δεν μένει στη Ρόδο, τόπο καταγωγής του, αλλά βρίσκεται στην Αθήνα.

Μάλιστα, ο coach του J2US δεν έκρυψε την ενόχλησή του, λέγοντας της μεταξύ άλλων, πως αν τον ακολουθούσε στο Instagram, όπως την ακολουθεί αυτός, θα γνώριζε τι κάνει.

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε στην κάμερα του Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και ξέσπασε εναντίον της τραγουδίστριας: "Η Δέσποινα Βανδή δεν γνωρίζει ότι είμαι από τους 5 τραγουδιστές στην Ελλάδα με τα περισσότερα live. Μου είπε στη Ρόδο πώς περνάς, ενώ είμαι στην Αθήνα από 17 και είμαι 43 χρονών. 26 χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά. Δυστυχώς Δέσποινά μου δεν είμαι στο σύστημα και γι’ αυτό και δεν ξέρεις τι κάνω.

Δεν το λες αυτό σε κάποιον. Για όλους είπε τα καλύτερα και για μένα… εκεί που είσαι στη Ρόδο. Ήθελε να το πει, το είπε, με γεια της και χαρά της".

Ενώ κατέληξε λέγοντας: Ας μας βάλει και άσσους και άμα θέλει φεύγω και την άλλη εβδομάδα και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Να 'ναι καλά". Δείτε το αυστηρό σχόλιο και της Έφης Σαρρή.

Τριαντάφυλλος

Τριαντάφυλλος: Ξέσπασε κόντρα αναμεσά σε αυτόν και στην Δέσποινα Βανδή - "Είναι πολύ ειρωνικό.."

Η στιχομυθία που είχε ο Τριαντάφυλλος με την Δέσποινα Βανδή στην πρεμιέρα του J2US εξελίσσεται σε κόντρα. Ο τραγουδιστής ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από το γεγονός ότι η Δέσποινα Βανδή δεν γνώριζε ότι δεν μένει πλέον στην Ρόδο αλλά στην Αθήνα.

Μιλώντας στο Πρωινό ο Τριαντάφυλλος ξεσπά εναντίον της τραγουδίστριας: «Η Δέσποινα Βανδή δεν γνωρίζει ότι είμαι από τους 5 τραγουδιστές στην Ελλάδα με τα περισσότερα live. Μου είπε στη Ρόδο πώς περνάς, ενώ είμαι στην Αθήνα από 17 χρονών και είμαι 43.

26 χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά. Δυστυχώς Δέσποινά μου δεν είμαι στο σύστημα και γι’ αυτό και δεν ξέρεις τι κάνω. Δεν το λες αυτό σε κάποιον. Για όλους είπε τα καλύτερα και για μένα… εκεί που είσαι στη Ρόδο. Ήθελε να το πει, το είπε, με γεια της και χαρά της!

"Είναι πολύ ειρωνικό αυτό που είπε, έχω πάρει χιλιάδες μηνύματα υποστήριξης!"

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δέσποινα Βανδή: Έκανε την αποκάλυψη στην κάμερα του Πρωινού με ένα τεράστιο χαμόγελο

Ραχήλ Μακρή: Η αφοπλιστική απάντηση της στα δημοσιεύματα για το J2US

Share