Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Και τρίτο ζευγάρι μέσα στο σπίτι του GNTM 3 - Δεν θα τους κάναμε ποτέ εικόνα μαζί...

Όντως τώρα; Δεν πάει το μυαλό σας

Και τρίτο ζευγάρι μέσα στο σπίτι του GNTM 3 - Δεν θα τους κάναμε ποτέ εικόνα μαζί...
News 20.10.2020 11:30
Από Ελένη Ζουγανέλη

Ακόμη ένα ζευγάρι έγινε γνωστό μέσα στο σπίτι του GNTM 3 και συγκεκριμένα, το τρίτο στη σειρά. Ωστόσο, τους συγκεκριμένους παίκτες δεν θα τους κάναμε ποτέ εικόνα μαζί.

Και ο λόγος είναι γιατί όσον αφορά την συμπεριφορά και τον χαρακτήρα είναι δυο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι, ενώ δεν έχουν δείξει κάποια οικειότητα, τουλάχιστον μέχρι στιγμής μεταξύ τους.

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από την εκπομπή Ευτυχείτε και μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Ο λόγος για την Λία και τον Ανδρέα Αθανασόπουλο, ο οποίος στη χθεσινή δοκιμασία τους έκανε τη ζωή δύσκολη.

GNTM 3: Έγινε η αποκάλυψη για το ζευγάρι μέσα στο σπίτι

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3 έγινε επιτέλους η αποκάλυψη για δύο παίκτες που έχουν έρθει πολύ κοντά μέσα στο σπίτι. Τα δύο μοντέλα φαίνεται πως είναι ζευγάρι και ήδη υπάρχει αρκετό "σούσουρο" μέσα στο σπίτι για τους δυο τους!

Το κόνσεπτ έκρυβε πολλές εκπλήξεις και από τη στιγμή που ο Ανδρέας μοίρασε τα ζευγάρια και τους έβαλε μαζί ξεκίνησαν τα σχόλια.

Ο λόγος για τον Σήφη και τη Μαρινέλα οι οποίοι φαίνεται πως είναι ζευγάρι!

Ο Ηρακλής συγκεκριμένα πείραζε την Μαρινέλα ενώ οι κριτές εξηγούσαν τι ακριβώς πρέπει να κάνουν ενώ στη συνέχεια η κάμερα έπιασε τους δυο τους να συζητούν και την Μαρινέλα να λέει στον Σήφη πως μάλλον τους έβαλαν μαζί επίτηδες.

GNTM 3: «Έσταξε» φαρμάκι για τη Ρασέλ - «Τη λες και λυσσάρα»

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, η Μαρινέλα σχολίασε τις polaroids που τράβηξε η Ρασέλ και δε δίστασε να «στάξει» φαρμάκι για τον χαρακτήρα της. Μάλιστα τη χαρακτήρισε λυσσάρα για τον τρόπο με τον οποίο φλερτάρει τους άνδρες.

Τα μοντέλα ξύπνησαν με μία μεγάλη έκπληξη να τους περιμένει καθώς ο Δημήτρης Σκουλός μπήκε μέσα στο σπίτι μαζί με τον Βασίλη Μίχα προκειμένου να τραβήξει στους διαγωνιζόμενους τις πρώτες τους polaroids.

Όταν έφτασε η σειρά της Ρασέλ, εκείνη φλέρταρε με τον φακό αλλά και με τον Βασίλη Μίχα, κίνηση που δεν πέρασε απαρατήρητη από τις συμπαίκτριές της, ενώ νωρίτερα είδαμε την Ίριδα να αποκαλύπτει τι συμβαίνει με το χέρι της.

Η Μαρινέλα μάλιστα, μιλώντας αργότερα στην κάμερα, εξήγησε πως η στάση δεν της άρεσε και πως πολλές φορές συμπεριφέρεται έτσι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σούσουρο στα γυρίσματα του GNTM 3: Φωτογραφίες που "καίνε" Καράβα - Καγιά!

Το σχόλιο για τις τολμηρές πόζες της Βίκυς Καγιά στο GNTM - «Σαν να είχε μια ερωτική σκηνή»

Share