Λιλίκα Παντζοπούλου: Σούσουρο με το μυστικό που κρατούσε κρυφό η πεθερά της Ελένης Μενεγάκη

Το γνώριζε μέχρι σήμερα μόνο το κοντινό της περιβάλλον

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λιλίκα Παντζοπούλου: Σούσουρο με το μυστικό που κρατούσε κρυφό η πεθερά της Ελένης Μενεγάκη

Λίγοι γνώριζαν ένα οικογενειακό μυστικό του Ματέο Παντζόπουλου, συζύγου της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο έγινε γνωστό το 2016, μέσα από ρεπορτάζ γνωστής εφημερίδας και αγορά την μητέρα του, Λιλίκα Παντζοπούλου.

Μπορεί να έχουν γραφτεί πολλά για την σχέση και το γάμο του με την αγαπημένη παρουσιάστρια, ωστόσο δεν γνωρίζουμε πολλά για τη δική του ζωή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της το 2016, η Λιλίκα Παντζοπούλου είχε αποκαλύψει στον γιο της πως υπάρχει γι’ αυτόν ένα ποσό που αγγίζει τα 30 εκατομμύρια ευρώ. Το ποσό αυτό θα μπορεί να εκμεταλλευτεί μετά τον θάνατό της.

Με τα παραπάνω ως δεδομένα, η οικογένεια Παντζόπουλου, αυτή δηλαδή που αποτελείται από την Ελένη Μενεγάκη και την κόρη τους Μαρίνα, είναι εξασφαλισμένη για το μέλλον αφού το ποσό είναι υπέρογκο.

Μάλιστα, ένα εξίσου σημαντικό καταπίστευμα έχει κλειστεί σε τραπεζικό λογαριασμό και για τον άλλο της γιο, τον Λευτέρη Παντζόπουλο.

Δείτε εδώ τι αφήνει στην διαθήκη της στην μικρή Μαρίνα η Ελένη Μενεγάκη!

Η καλοκαιρινή φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη που προκάλεσε την αντίδραση της μητέρας του Ματέο Παντζόπουλου, Λιλίκας

Η Ελένη Μενεγάκη το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στην μαγευτική Άνδρο εννοείται με τον Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά της. Στο προφίλ της στο instagram μάλιστα δημοσίευσε μια τους φωτογραφία που... προκάλεσε την αντίδραση της μητέρας του Μάκη, την πολύ τρυφερή... αντίδραση θα έλεγε κανείς.

Η Λιλίκα Παντζόπουλου φημίζεται για την λατρεία που έχει στην Ελένη Μενεγάκη και τις αναρτήσεις της και συχνά κάνει την εμφάνισή της είτε με like είτε με κάποιο σχόλιο. Αυτή την φορά γέμισε καρδιές το προφίλ της παρουσιάστριας του ALPHA όταν είδε τον γιο της να στέκεται στο πλευρό της μικρής Μαρινούλας!

Αυτή είναι η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη στην οποία και αντέδρασε η μητέρα του Ματέο Παντζόπουλου

Ελένη Μενεγάκη αντίδραση μητέρας Ματέο Παντζόπουλου σε φωτογραφία της