Big Brother: Η Αφροδίτη αποκαλύπτει - Αυτά συζήτησαν οι παίκτες για το ροζ βίντεο

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Big Brother: Η Αφροδίτη αποκαλύπτει - Αυτά συζήτησαν οι παίκτες για το ροζ βίντεο

Στην κάμερα του «Ευτυχείτε» και την Άννα Ζηρδέλη μίλησε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή που αποχώρησε στο live της Παρασκευής από το σπίτι του «Big Brother». Μεταξύ άλλων ανέφερε τι συζήτησαν οι παίκτες για το ροζ βίντεο της Χριστίνας.

Η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στη Σοφίας Δανέζη και τη σχέση της με τον Δημήτρη Κεχαγιά, ενώ αποκάλυψε πως υπάρχουν και άλλα ροζ βίντεο με παίκτες του «Μεγάλου Αδελφού».

Για τη σχέση της Σοφίας με τον Δημήτρη η Αφροδίτη είπε: «Είναι αυτό που βλέπετε. Ό,τι βλέπετε, αυτό είναι. Τον θέλει; Δεν τον θέλει; Τους θέλω εγώ και τους δυο».

Όσο για το αν εκτός από τη Χριστίνα που μίλησε ανοιχτά για τη διαρροή του ροζ βίντεο, υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που το έχουν, η Αφροδίτη ανέφερε: «Ναι υπάρχουν πολλοί. Και εγώ θα μπορούσα να είχα και όλοι μας. Το συζητήσαμε μεταξύ μας. Είναι κάτι που πρέπει να είναι κατηγορηματικά όχι. Πρέπει να διώκεται ποινικά όταν ανεβαίνει ένα προσωπικό βίντεο. Είναι λάθος. Είναι άσχημο και είμαστε στο 2020. Τέτοια πράγματα πρέπει να απαγορεύονται». Ακόμα η Αφροδίτη αποκάλυψε πως δέχτηκε λεκτική επίθεση!

Big Brother: Η Αφροδίτη "αδειάζει" την Άννα Μαρία - "Είναι ένας ρόλος, ήξερε οτι τα φυτά ήταν ψεύτικα"

Στο πλατό του «Love it» βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Δευτέρας η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή. Η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το «Big Brother», μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι, τη σχέση της με τους συμπαίκτες της, αλλά και την Άννα Μαρία.

Η Αφροδίτη «κάρφωσε» την πρώην συμπαίκτριά της, την οποία χαρακτήρισε ως «ρόλο». Η ίδια αναφέρθηκε μάλιστα και στο σκηνικό στο οποίο η Άννα Μαρία πότιζε τα πλαστικά φυτά, τονίζοντας πως το έκανε επίτηδες.

«Προσπάθησα να την ψυχολογήσω. Δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί. Η Άννα Μαρία είναι ένας ρόλος μέσα στο σπίτι. Μέχρι εκεί. Έχει δηλώσει άλλωστε πως ήθελε να γίνει ηθοποιός και είναι καλή σε αυτό. Ήξερε ότι τα φυτά ήταν ψεύτικα αλλά τα πότισε. Πέθανε και τα ζωντανά φυτά με το πολύ το πότισμα» είπε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, αναφερόμενη στην Άννα Μαρία.