Έγινε μπαμπάς πασίγνωστος μπασκετμπολίστας - Η φωτογραφία που «έλιωσε» το διαδίκτυο

Απέκτησε το τρίτο του παιδάκι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έγινε μπαμπάς πασίγνωστος μπασκετμπολίστας - Η φωτογραφία που «έλιωσε» το διαδίκτυο

Μπαμπάς έγινε για τρίτη φορά πασίγνωστος μπασκετμπολίστας και η φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media με το νεογέννητο και τα δυο ακόμη παιδιά του «έλιωσε» του πάντες.

Την είδηση λοιπόν έκανε γνωστή ο ευτυχισμένος μπαμπάς μέσα από ανάρτηση στο προφίλ του, ενώ αποκάλυψε ότι το όνομα της κορούλας του, το οποίο θα είναι Έλενα.

Ο λόγος για τον Νάντο Ντε Κολό, καθώς τα ξημερώματα της Δευτέρας η σύζυγός του, Βερόνικα, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

«Ήταν μια μεγάλη Κυριακή ... αλλά η γυναίκα μου έκανε καταπληκτική δουλειά και η κόρη μας γεννήθηκε σήμερα το πρωί στις 19 Οκτωβρίου 2020 στις 1:26 π.μ.. Και οι δύο είναι υγιείς», έγραψε ο άσος της Φενέρ.

Νάντο Ντε Κολό έγινε μπαμπάς

Η εγκυμοσύνη είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που βιώνει η γυναίκα στην ζωή της. Είναι ένα θαύμα της φύσης που αν δεν το βιώσεις δεν μπορείς να καταλάβεις την μαγεία του. Την χαρά αυτή αποφάσισε να μοιραστεί με το κοινό της η γνωστή τραγουδίστρια και show woman, η οποία μάλιστα περιμένει δίδυμα!

Γνωστός Έλληνας ποδοσφαιριστής έγινε μπαμπάς - Ντοκουμέντο από το μαιευτήριο

Μπαμπάς έγινε πριν από λίγες μέρες ο γνωστός ποδοσφαιριστής Οδυσσέας Βλαχοδήμος. Ο τερματοφύλακας της Μπενφίκα, κράτησε στην αγκαλιά του το παιδάκι του, καρπό του έρωτα του με τη σύζυγό του, Έλενα.

Ο ίδιος έκανε πριν από λίγες ώρες γνωστό το χαρμόσυνο γεγονός μέσα από ανάρτηση του στα social media. Μοιράστηκε μια φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο της Λισαβόνας. «Καλώς ήρθες Αμέλια», έγραψε στην ανάρτηση του.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού δέχθηκε ευχές από πρώην και νυν συμπαίκτες του ανάμεσα τους ο Ανδρέας Σάμαρης, ο Ζέκα, ο Μάρκους Μπέργκ και ο Όμρι Άλτμαν.

Οδυσσέας Βλαχοδήμος έγινε μπαμπάς

Σε πελάγη απέραντης ευτυχίας πλέει ακόμη ένα αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Κράτησε για πρώτη φορά το τρίτο του παιδάκι στην αγκαλιά του. Το όμορφο ζευγάρι ανήρτησε μια υπέροχη φωτογραφία με το μωράκι του και μας έκανε όλους να "λιώσουμε".