Αυτή είναι η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια και show woman που περιμένει δίδυμα!

Δεν θα το πιστέψετε!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αυτή είναι η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια και show woman που περιμένει δίδυμα!

Η εγκυμοσύνη είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που βιώνει η γυναίκα στην ζωή της. Είναι ένα θαύμα της φύσης που αν δεν το βιώσεις δεν μπορείς να καταλάβεις την μαγεία του. Την χαρά αυτή αποφάσισε να μοιραστεί με το κοινό της η γνωστή τραγουδίστρια και show woman, η οποία μάλιστα περιμένει δίδυμα!

Ο λόγος για την Μαρία Αλεξάνδρου!

Η νεαρή κοπέλα πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς σε μερικούς μήνες θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά. Όπως αποκάλυψε ο φωτογράφος ο Νίκος Δρούκας, μέσα από ένα story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Αλεξάνδρου περιμένει δίδυμα. Δεν θα πιστέψετε ποιος είναι ο πρώην της!

Η ευτυχία της, λοιπόν, δεν κρύβεται και η ίδια αγωνιεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τα αγγελούδια της.

'Ολγα Φαρμάκη: Μας δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της!

Την πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής της διανύει η Όλγα Φαρμάκη, καθώς σε λίγο καιρό θα αποκτήσει το πρώτο της παιδί. Η ίδια διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και σύντομα θα κρατάει στην αγκαλιά της, τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Σταύρο Μαντόπουλο.

Όπως είναι αναμενόμενο σε πελάγη ευτυχίας πλέουν και όλα τα αγαπημένα πρόσωπα της Όλγας Φαρμάκη και εννοείται και η αδερφή της Γωγώ. Μάλιστα, η Γωγώ Φαρμάκη πρόσφατα κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό μια πολύ τρυφερή φωτογραφία.

Οι δυο αδερφές ποζάρουν μαζί κρατώντας τις κοιλίτσες τους. Βέβαια, όπως σημείωσε η Γωγώ Φαρμάκη, η δική της κοιλία είναι αποτέλεσμα του φαγητού. Δείτε την πρώτη δημόσια εμφάνιση της μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης!

“Θεία to be Η κοιλιά μου είναι αποτέλεσμα των ???????? ενώ η κοιλιά της @olgafarmaki αποτέλεσμα του @s.g.mado ) Σαγαπαω πολύ πολύ Κοτ μου”, έγραψε χαρακτηριστικά η Γωγώ Φαρμάκη.

όλγα φαρμάκη κοιλια

Baby Boom: Πασίγνωστη τραγουδίστρια έγκυος στο δεύτερο παιδί της!

Έγκυος στο δεύτερο παιδί της είναι πασίγνωστη τραγουδίστρια της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, και μάλιστα, λίγο πριν γίνει 40 ετών.

Ο λόγος για την Kelly Rowland, που γνωρίσαμε από τις "Destiny's Child" και είναι κολλητή φίλη της Beyonce η οποία περιμένει με ανυπομονησία το δεύτερο παιδί της.

Είχε γίνει μητέρα το 2014 σε ένα υγιέστατο αγοράκι και τώρα είναι ξανά έγκυος στο δεύτερο μωρό της που θα ολοκληρώσει την ευτυχία της.

Η Kelly Rowland είχε περάσει δύσκολα λίγο μετά τη γέννηση του γιου της αφού έχασε ξαφνικά ένα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα. Η μητέρα της, έφυγε από τη ζωή, μόλις έναν μήνα μετά τη γέννηση του μωρού, γεγονός που βύθισε την τραγουδίστρια στην απόλυτη θλίψη.

"Ήταν μια απίστευτη ψυχή που έκανε αναρίθμητες θυσίες για να γίνω η γυναίκα και η μητέρα που είμαι σήμερα", είχε πει συντετριμμένη τότε η τραγουδίστρια ευχαριστώντας όλους όσοι είχαν σταθεί στο πλευρό της.

Πλέον όμως, χαμογελά ξανά και μάλιστα ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της ποζάροντας στο εξώφυλλο του αμερικανικού περιοδικού Woman's health επισημαίνοντας πως πλέον είναι αρκετά μεγάλη και οφείλει να προσέχει τον εαυτό της. Ακόμα. ζευγάρι της ελληνικής showbiz περιμένει το πρώτο του παιδί!

Δείτε φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα...τραγουδίστρια έγκυος