Δημήτρης Ουγγαρέζος: Το συγκινητικό μήνυμα για τον ένα χρόνο από τον χαμό της μητέρας του

Βαρύ το κλίμα για τον παρουσιαστή...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Δημήτρης Ουγγαρέζος: Το συγκινητικό μήνυμα για τον ένα χρόνο από τον χαμό της μητέρας του

Ένας χρόνος πέρασε από τη μέρα που ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχασε την πολυαγαπημένη του μητέρα. Τα ξημερώματα του Σαββάτου της 19ης Οκτωβρίου 2019, η μητέρα του παρουσιαστή έφυγε από τη ζωή μετά από μεγάλη μάχη που είχε δώσει για να κρατηθεί στη ζωή. Στις αρχές του ίδιου έτους, ο Δημήτρης είχε χάσει και τον πατέρα του.

Μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε το βράδυ της Δευτέρας μια συγκινητική ανάρτηση. Λίγες λέξεις που λένε πολλά:

«Πάει και το «σήμερα». Από αύριο, ένας χρόνος και μια μέρα, μαμά». Αυτή την αποκάλυψη έκανε για την Φαίη Σκορδά!

ουγγαρέζος instagram

Πρωινό: Έκλαψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος - Κατέρρευσε ψυχολογικά με το βίντεο που προβλήθηκε στον αέρα

Μια ξαφνική ψυχολογική κατάρρευση του Δημήτρη Ουγγαρέζου παρακολούθησαν το πρωί της Πέμπτης 15/10 οι τηλεθεατές του Πρωινού! Ο συμπαρουσιαστής της Φαίης Σκορδά ξέσπασε σε κλάματα όταν προβλήθηκε στον αέρα ένα βίντεο με μια γιαγιά που έκλεινε τα 87 της χρόνια.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο παρακάτω:

Βαρύ το κλίμα στο Πρωινό - Η συγκίνηση της Σκορδά και του Ουγγαρέζου

Μπορεί η σημερινή έναρξη του Πρωινού να βρήκε την Φαίη Σκορδά να σκουπίζει το κόκκινο κραγιόν από τα δόντια της αλλά η συνέχεια ήταν λίγο... βαριά. Το πρώτο θέμα που συζητήθηκε ήταν κάτι συγκεκριμένα πλάνα από το The Bachelor που συγκίνησαν αρκετά τόσο την ίδια την παρουσιάστρια όσο και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Για την ακρίβεια, στον αέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1 προβλήθηκαν πλάνα από μια εξομολόγηση που έκανε εχθές η παίκτρια του ριάλιτι του ALPHA, Μαγδαληνή, για την οικογένειά της. Τα λόγια αυτά άγγιξαν και την Φαίη Σκορδά αλλά και το πάνελ της...