My Style Rocks: Νέες κατηγορίες για στιλίστα - Ποια παίκτρια μπήκε στο στόχαστρο;

Χαμός και σήμερα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Νέες κατηγορίες για στιλίστα - Ποια παίκτρια μπήκε στο στόχαστρο;

Πριν καλά καλά προλάβει να ξεκινήσει το σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks και είδαμε να εξαπολύονται μερικές νέες κατηγορίες για την συνεργασία παίκτριας με στιλίστα. Μία άτυχη φράση μίας διαγωνιζόμενης, την έβαλε στο στόχαστρο.

Ο λόγος για τη Χριστίνα Κεφάλα η οποία ενώ κρινόταν από την Έρη Λώλη είπε «θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει...». Η Έρη δεν άφησε τη συγκεκριμένη φράση να πέσει κάτω και της απάντησε «ποιοι θα μπορούσατε;».

Η Χριστίνα της εξήγησε πως δεν εννοούσε ότι έχει στιλίστα αλλά ο πληθυντικός ξέφυγε πάνω στην ροή του λόγου της, δεν φάνηκε ωστόσο να την πείθει.

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε η Μικαέλα η οποία της είπε ότι δέχθηκε τις ίδιες κατηγορίες την προηγούμενη εβδομάδα και είναι κάτι που συμβαίνει σε όποια παίκτρια ξεκινάει να τα πηγαίνει καλά. Δείτε εδώ ποια παίκτρια νίκησε εχθές.

My Style Rocks Χριστίνα - Έρη

My Style Rocks: Η επιστροφή του Λάκη Γαβαλά και η ανακοίνωση για την αποχώρηση του Χάρη Χριστόπουλου

Λίγο πριν ξεκινήσει το διαγωνιστικό κομμάτι του My Style Rocks, η Κατερίνα Στικούδη βρήκε την ευκαιρία να ανακοινώσει από τη μία, την επιστροφή του Λάκη Γαβαλά στο παιχνίδι μόδας και από την άλλη, την αποχώρηση του Χάρη Χριστόπουλου.

Τα πάνω κάτω φαίνεται πως έχουν έρθει στο My Style Rocks, αφού οι υπεύθυνοι της εκπομπής αποφάσισαν να επαναφέρουν πλήρως τον Λάκη Γαβαλά στην κριτική επιτροπή, καθώς μέχρι τώρα εμφανιζόταν μόνο στα gala της Κυριακής.

My Style Rocks Λάκης Γαβαλάς

Η Κατερίνα Στικούδη καλωσόρισε τον Λάκη Γαβαλά, ενώ ανακοίνωσε στους τηλεθεατές πως δεν θα συνεχίσει ο Χάρης Χριστόπουλος.

«Ο Χάρης Χριστόπουλος δεν θα είναι κοντά μας, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων», είπε η Κατερίνα Στικούδη. Αργότερα καλωσόρισε τη νέα παίκτρια του My Style Rocks, η οποία είναι πρώην παίκτρια του Survivor!