The Booth: Συγκίνησε στον αέρα του Opentv η Σοφία Μουτίδου - Η δημόσια έκκληση

Υπέροχη τοποθέτηση από την παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Booth: Συγκίνησε στον αέρα του Opentv η Σοφία Μουτίδου - Η δημόσια έκκληση

Σήμερα το μεσημέρι, η Σοφία Μουτίδου μίλησε στον αέρα του Opentv στο The Booth για τις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης και προκάλεσε συγκίνηση με την δημόσια έκκληση που έκανε σε όλους τους ομοφυλόφιλους celebrities.

Χθες βράδυ ο γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω και μεταξύ άλλων θέλησε να μιλήσει για την προσωπική του ζωή. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.

«Πρέπει να παραδεχτούμε ότι όλο αυτό το «δεν είμαι ομοφοβικός αλλά…», σκεφτείτε όλο αυτό το φλερτ που είχατε με τον συμμαθητή ή τη συμμαθήτριά σας στο σχολείο, το χεράκι – χεράκι, το φιλί, να μη μπορείς ποτέ να το εκφράσεις δημόσια. Ακόμα και το 2020 θα ακούσεις το κάζο, θα ακούσεις την ξεφτίλα.

Ξέρει κανείς τι ξύλο τρώνε τα παιδιά αυτά; Σκέψου να προχωράς και να σε δείρουν! Γιατί; Για κάτι τελείως αυτονόητο. Γιατί έχει μπλε μάτια, ας πούμε. Είναι το αντίστοιχο», ανέφερε αρχικά η Σοφία Μουτίδου.

Ενώ στη συνέχεια η ηθοποιός είπε, «Θέλω να περάσω ένα μήνυμα ακόμα. Θα φανώ πολύ κακιά. Θέλω να πω, ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό, όλοι οι γνωστοί ομοφυλόφιλοι, οι διάσημοι, να το λένε. Κρύβοντας την ταυτότητά σου, το μόνο που κάνει είναι να αφήνεις μια βέβαια κληρονομιά φασισμού και βίας.

Το ότι είσαι διάσημος και θα χάσεις χίλιες φαν, μη φοβάσαι, θα κερδίσεις χίλιους φαν. Υπάρχουν πάρα πολλοί τραγουδιστές, παρουσιαστές, ηθοποιοί, περσόνες, ρεπόρτερ, που δεν λένε ότι είναι ομοφυλόφιλοι. Μη φοβηθείς ότι αν πεις ένα καψουροτράγουδο και είσαι gay δεν θα πορωθούν οι γυναίκες. Θα πορωθούν κι ας είσαι gay».

Σοφία Μουτίδου: Η παρουσιάστρια του The Booth μίλησε για τα κιλά της - Έτσι τα "ξεφορτώθηκε"

Για τα κιλά της θέλησε να μιλήσει η Σοφία Μουτίδου, μέσα από ένα βίντεο στο κανάλι της στο Youtube. Η παρουσιάστρια του The Booth, αποκάλυψε πως κατάφερε να ξεφορτωθεί από πάνω της τα περιττά κιλά.

Η ηθοποιός λοιπόν, δημοσίευσε ένα βίντεο με τίτλο «Πώς ξεφορτώθηκα κάποια κιλά» και έκανε γνωστό πως κατάφερε να χάσει το βάρος που την ταλαιπωρούσε.

Η Σοφία Μουτίδου θέλησε να μιλήσει ανοιχτά για το συγκεκριμένο θέμα, με αφορμή τα μηνύματα που δεχόταν από τις διαδικτυακές της φίλες που την ρωτούσαν.

«Δεν ζυγίζομαι. Δεν ζυγίστηκα ποτέ όταν ξεκίνησα ούτε στην πορεία, ούτε σε κάθε εβδομάδα, ούτε τώρα στη φάση αυτή που είμαι και ούτε και όταν θα τελειώσω. Δεν θα ζυγιστώ ποτέ γιατί δεν μου έκανε ποτέ καλό το ζύγισμα», είπε μεταξύ άλλων. Δείτε ωστόσο ποια κορυφαία ηθοποιό είπε... άσχημη στον αέρα του OPEN.