Καλό Μεσημεράκι: Πρόσωπο - έκπληξη στο πλατό του Νίκου Μουτσινά

Απίστευτο σκηνικό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Καλό Μεσημεράκι: Πρόσωπο - έκπληξη στο πλατό του Νίκου Μουτσινά

Μία απρόσμενη έκπληξη περίμενε σήμερα τον Νίκο Μουτσινά στην εκπομπή του, Καλό Μεσημεράκι καθώς ο αγαπημένος παρουσιαστής είδε να μπαίνει στο πλατό του ένα πολύ ιδιαίτερο πρόσωπο. Μόλις την είδε να περνάει την πόρτα δεν πίστευε στα μάτια του.

Σχεδόν καθημερινά ο παρουσιαστής δέχεται επισκέψεις στο πλατό από πρόσωπα της ελληνικής showbiz. Χθες τον επισκέφθηκε η Μάρα Μεϊμαρίδη. Δείτε εδώ το σχόλιο που έκανε για τον γάμο της Κατερίνας Καινούργιου.

Η Μπέσσυ Αργυράκη μεταξύ άλλων θέλησε να μοιραστεί με τον Νίκο Μουτσινά και τους τηλεθεατές ένα κομπλιμάν που δέχτηκε προ ημέρων, από μια κυρία που συνάντησε στο δρόμο.

«Το ωραιότερο κομπλιμάν που άκουσα ήταν προ ημερών. Έρχεται μια κυρία και μου λέει "Κυρία Αργυράκη να σας ρωτήσω κάτι; Έχουμε βάλει στοίχημα με την φίλη μου, πριν χρόνια είχατε πάει για σταρ Ελλάς;" Αγάπη μου τρελάθηκα. Το καλύτερο κομπλιμάν», είπε.

Μάλιστα, στη συνέχεια και προτού αποχωρήσει από το στούντιο, η Μπέσσυ Αργυράκη ερμήνευσε τη μεγάλη της επιτυχία “Κορμί και αλάτι”.

Πανικός στο Καλό Μεσημεράκι - «Έμεινε» ο Νίκος Μουτσινάς στον αέρα του ΣΚΑΙ

Κανονικός πανικός έγινε στο Καλό Μεσημεράκι, καθώς στο πλατό εισέβαλε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή η οποία μπήκε και τα έκανε όλα... λίμπα! Μόλις είδε ο Νίκος Μουτσινάς τι ακριβώς συνέβη, έμεινε με το στόμα ανοιχτό και δεν ήξερε πώς να αντιδράσει.

Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή της από το Big Brother, η Αφροδίτη βγήκε από το σπίτι και πήγε να επισκεφθεί τον Νίκο Μουτσινά ο οποίος άλλωστε τόσο καιρό σχολιάζει και με το παραπάνω τα όσα βλέπουμε στο ριάλιτι.

Ένας τοίχος γκρεμίστηκε και η Αφροδίτη μπήκε μέσα στο πλατό. Ο Νίκος Μουτσινάς πάγωσε μόλις την είδε και λίγο πριν φύγει, της έδωσε δώρο ένα τσαμπί με μπανάνες.

Βέβαια πριν από μερικές μέρες, ο Νίκος Μουτσινάς έκανε μερικές αινιγματικές αναρτήσεις στο Instagram. Δείτε εδώ τι έγραψε.

Νίκος Μουτσινάς Αφροδίτη