Προκάλεσε αναστάτωση στο πλατό του ΣΚΑΪ με τον χορό της η Κατερίνα Στικούδη

Χαμός στην έναρξη του My Style Rocks

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Προκάλεσε αναστάτωση στο πλατό του ΣΚΑΪ με τον χορό της η Κατερίνα Στικούδη

Λίγο πριν ξεκινήσει το διαγωνιστικό κομμάτι στο My Style Rocks, η Κατερίνα Στικούδη αποφάσισε να χαρίσει έναν μοναδικό χορό στον Στέλιο Κουδουνάρη και όπως μπορείτε να φανταστείτε, προκάλεσε κανονική αναστάτωση στο πλατό του ΣΚΑΪ.

Η Κατερίνα Στικούδη αποφάσισε να υποδεχθεί με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο τον αγαπημένο κριτή και έτσι του χόρεψε στους ρυθμούς του τραγουδιού που έπαιζε κατά την είσοδό του.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης εντυπωσιάστηκε με τις χορευτικές ικανότητες της παρουσιάστριας, η οποία πριν από λίγο καιρό μας είχε τρελάνει με το τσιφτετέλι που χόρεψε.

Μάλιστα, όταν βρέθηκε κοντά της και εκείνη σταμάτησε τον χορό της, ο Στέλιος Κουδουνάρης σχολίασε πως γνώριζε ότι η Κατερίνα παραπονιόταν λίγο πριν στα παρασκήνια πως είχε πονοκέφαλο.

"Αν δεν είχε πονοκέφαλο, τι θα έκανες;" της είπες με εμφανή απορία ο γνωστός σχεδιαστής και κριτής του ριάλιτι μόδας και στυλ, εντυπωσιασμένος από το χορό της παρουσιάστριας.

My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Ακόμα ένα επεισόδιο του παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΪ, My Style Rocks ολοκληρώθηκε και η Κατερίνα Στικούδη, μετά από την ψηφοφορία των παικτριών, ανακοίνωσε ποια είναι η νικήτρια της σημερινής ημέρας, η οποία παίρνει τον έξτρα βαθμό για το Gala.

Στις δύο πρώτες θέσεις βρέθηκαν η Τζένη και η Κάτια, ενώ τελευταία ήταν η Αφροδίτη και η Ελισάβετ, η νέα παίκτρια που μπήκε στο παιχνίδι, την οποία είχαμε γνωρίσει μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor.

Τελικά τη νίκη πήρε η Τζένη η οποία εντυπωσίασε και με το παραπάνω τις συμπαίκτριές της με το look της και κατάφερε να αποσπάσει σχεδόν όλες τις ψήφους.

My Style Rocks Τζένη