GNTM 3: Η πρώτη ανάρτηση της Ειρήνης μετά την αποχώρηση και η αλλαγή που έκανε στο Instagram της

Τι δήλωσε η πρώην παίκτρια;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 3: Η πρώτη ανάρτηση της Ειρήνης μετά την αποχώρηση και η αλλαγή που έκανε στο Instagram της

Στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 3 παρακολουθήσαμε μια δοκιμασία έπος, κατά την οποία οι παίκτες έπρεπε να ξεπεράσουν τον φόβο τους με τα ύψη και να αποδεκτούν να ανέβουν στον πανύψηλο πύργο του Allou Fun Park, το Shock and Drop. Παρόλο που αρκετοί παίκτες δήλωσαν ότι είχαν υψοφοβία, κανένας δεν αρνήθηκε να ανέβει και να αντιμετωπίσει κατάματα τον φόβο του. Η Ειρήνη, παρόλο που δεν φοβήθηκε αρκετά, δεν κατάφερε να έχει καλή επίδοση με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το σπίτι. Λίγο μετά τη λήξη του επεισοδίου, έκανε την εμφάνιση της στο instagram.

Η πρώην παίκτρια δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό και έγραψε: «Let’s begin».

Αυτό, όμως, που παρατηρήθηκε και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η αλλαγή που έκανε στο προφίλ της, καθώς με την έξοδό της από το GNTM, διέγραψε όλες τις προηγούμενες αναρτήσεις της. Δείτε εδώ τα highlights του χθεσινού επεισοδίου!

Δείτε αναλυτικά παρακάτω:

Ειρήνη Μητράκου gntm 3

Ειρήνη ανάρτηση στο instagram

Ειρήνη Μητράκου

GNTM 3: Αυτή ήταν η πρώτη ανάρτηση του Παναγιώτη Πέτσα μετά την χθεσινή του αποχώρηση

Κανείς μας δεν περίμενε να αποχωρήσει ο Παναγιώτης Πέτσας από το παιχνίδι τόσο νωρίς μιας και τον είχαμε όλοι ήδη κατατάξει στην λίστα των φαβορί. Επειδή όμως το παιχνίδι είναι γεμάτο ανατροπές, οφείλουμε από εδώ και πέρα να τα περιμένουμε όλα. Ο πρώην παίκτης του GNTM 3 ανάρτησε χθες την πρώτη του δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Πέτσας έγραψε στο Instagram: «I’M BACK . #gntm3 Ευχαριστώ πολύ για την στήριξη και τα υπέροχα μηνύματα που μου έχετε στείλει. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που μου έδωσαν την ευκαιρία να το ζήσω όλο αυτό και μου έμαθαν τόσα πράγματα Το @gntmgr τελείωσε αλλά το παιχνίδι τώρα αρχίζει».

Σίγουρα αρχίζει, καθώς μας επιβεβαίωσε πόσο το θέλει και πόσο καλός είναι στο μόντελινγκ. Πάντως, μέχρι στιγμής, έχουν φύγει παίκτες που δεν το περιμέναμε, όπως η Ξένια!

Παναγιώτης gntm

gntm παναγιώτης λεζάντα

Παρασκευή Κερασιώτη: Βρήκαμε το instagram του φετινού φαβορί στο GNTM 3

Την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM 3. Η ίδια παραμένει στο σπίτι του ριάλιτι, αυξάνοντας διαρκώς το κοινό της στα social media. Η Παρασκευή Κερασιώτη εντυπωσίασε από την πρώτη της οντισιόν τους κριτές, ενώ αποκάλυψε λεπτομέρειες της ζωής της.

Η 19χρονη από την Πάτρα, είχε μιλήσει ανοιχτά για την καταγωγή της, αλλά και τον ρατσισμό που βίωσε ως Ρομά.

Στο σπίτι του ριάλιτι, η Παρασκευή Κερασιώτη παίρνει τη φωτογραφία της μικρής της ανιψιάς, που θα της λείψει περισσότερο από όλους! Έχεις δει το Instagram account της; Πανέμορφες και οι 3 αδερφές της τσιγγάνας παίκτριας!

To gossip-tv.gr συγκέντρωσε φωτογραφίες από τον λογαριασμό της στο Instagram