Έκτορας Μποτρίνι: Μιλά για τον αιφνίδιο χαμό του πατέρα του - "Ήταν τραγικό..."

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Έκτορας Μποτρίνι: Μιλά για τον αιφνίδιο χαμό του πατέρα του -

Ο Έκτορας Μποτρίνι, τον οποίο ξαναβλέπουμε στην τηλεόραση μέσα από το reality μαγειρικής “Εφιάλτης στην Κουζίνα” του Alpha, μιλάει στην On Time και την Σάσα Σταμάτη για τις δυσκολίες που έζησε πριν λίγα χρόνια, όταν έχασε μέσα σε λίγους μήνες τον αγαπημένο του πατέρα από καρκίνο.

“Έχασα τον πατέρα μου εδώ και τρία χρόνια. Ήταν τραγικό για μένα. Ο πατέρας μου, Πετρούσκο, ήταν κολόνα. Ήταν αυτός που ήταν της λεπτομέρειας. Έφυγε από καρκίνο στο λάρυγγα. Ξέραμε όλοι ότι έχει πέντε μήνες ζωής. Έγινε ξαφνικά. Δεν είχα φωνή. Και μετά πάμε, γεια σας” εξομολογείται ο Έκτορας Μποτρίνι.

Ο γνωστός σεφ έχει ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στην πόλη και δεν διστάζει να πει ότι λόγω του κορονοϊού έχει πάθει μεγάλη ζημιά: “Τώρα δεν υπάρχει πια προσωπική ζωή. Τώρα προέχει η επιβίωση. Είναι ζόρι για την εστίαση όλο αυτό με τον κορονοϊό, μας έχει γονατίσει”, λέει χαρακτηριστικά. Πένθος για τον σεφ! Τι συνέβη;

Έκτορας Μποτρίνι: "Μου έχουν πετάξει ένα σωρό πράγματα στα γυρίσματα"

Το πρωί του Σαββάτου ο Έκτορας Μποτρίνι μίλησε στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα» και συγκεκριμένα στον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα. Ο δημοφιλής σεφ αναφέρθηκε στην επιστροφή της εκπομπής, «Εφιάλτης στην κουζίνα», την θερμή υποδοχή από το τηλεοπτικό κοινό καθώς και στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της τρέχουσαν σεζόν.

Αρχικά, ο Έκτορας Μποτρίνι είπε χιουμοριστικά πως «μου έχουν πετάξει ένα σωρό πράγματα στα πλαίσια των γυρισμάτων για τον Εφιάλτη στην κουζίνα. Τώρα, μου πέταξαν ένα καλαμάρι επάνω μου! Δεν ξέρω γιατί. Είπα ότι δεν ήταν καλό και μου το έφερε πάνω μου. Με πρόλαβε! Εντάξει, συμβαίνουν και αυτά.
«Υπήρχε μεγάλη ζήτηση να κάνουμε ξανά το Εφιάλτης στην Κουζίνα. Αποφάσισε το κανάλι να το κάνει, νομίζω πως ήταν πολύ δύσκολη και σκληρή απόφαση μετά από τόσα χρόνια αλλά ανταμειφθήκαμε όλοι»

Στη συνέχεια, πρόσθεσε με ειλικρίνεια «Είναι μια δύσκολη χρονιά για όλους μας. Για τα εστιατόρια, την τηλεόραση, παντού. Πολύ δύσκολη χρονιά».

Όσον αφορά το τηλεοπτικό του μέλλον, μετά τον Εφιάλτη στην Κουζίνα, ο Έκτορας Μποτρίνι πρόδωσε πως «κάτι συζητιέται αλλά θα δούμε προσεχώς γιατί τώρα έχουμε ακόμα επεισόδια Εφιάλτη που θα γίνουν. Έχουμε πολύ δρόμο, άλλα οχτώ επεισόδια» είπε χαρακτηριστικά ο Έκτορας Μποτρίνι.

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα: