Στα τέρμα αδύνατά της η Μαρία Μπεκατώρου - Η νέα της εμφάνιση με κολλητό παντελόνι

Αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στα τέρμα αδύνατά της η Μαρία Μπεκατώρου - Η νέα της εμφάνιση με κολλητό παντελόνι

Η Μαρία Μπεκατώρου πριν από λίγες ημέρες έκανε μια συγκλονιστική εμφάνιση! Καλοδιάθετη, λαμπερή και στα πιο αδύνατά της στάθηκε μπροστά στον φωτογραφικό φακό του Youweekly.gr!

Φορώντας ένα απλό αλλά όμορφο μαύρο παντελόνι και μια μπλούζα με ασημί λεπτομέρειες έδειχνε να λάμπει από ευτυχία! Συνδύασε το συγκεκριμένο σύνολο με μια απλή μαύρη τσάντα και πέδιλα επίσης σε μαύρη απόχρωση.

Φωτογραφίες από τη νέα εμφάνιση της Μαρίας Μπεκατώρου

Μαρία Μπεκατώρου δίαιτα

Μαρία Μπεκατώρου αδυνάτισε

Μαρία Μπεκατώρου: Αποκαλύπτει το μυστικό της για το πως αδυνάτισε τόσο

Η Μαρία Μπεκατώρου στα 46 της έχει τέλεια σιλουέτα. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 κατάφερε να αδυνατίσει και είναι πιο fit από ποτέ! Στο Happy Day αποκαλύπτει την μέθοδο που ακολουθεί για να κρατιέται σε φόρμα.

Η Μαρία Μπεκατώρου κατόρθωσε να χάσει αρκετό βάρος και πλέον δείχνει διαφορετική!

Η Μαρία Μπεκατώρου είχε πει πριν καιρό ότι δεν κάνει γυμναστική, μόνο περπάτημα ιδίως την περίοδο της καραντίνας. «Τα πρώτα κιλά τα έχασα γρήγορα… προσέχω πολύ! Εννοείται ότι τρώω αλλά προσέχω, αν θα φάω τη μία μέρα δεν θα φάω την άλλη πολύ. Φέρνω μαζί στη δουλειά μου ταπεράκια, αυτό εννοείται» είχε πει για την αλλαγή στο σώμα της.

Και η Μαρία Μπεκατώρου σε νέες δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής Happy Day τόνισε ότι ζυγίζεται αρκετά συχνά γιατί δεν θέλει να ξαναπαχύνει! «Ζυγίζομαι συχνά γιατί δεν θέλω να παχύνω ξανά! Ανεβαίνω συχνά στη ζυγαριά. Πριν τα χάσω τα κιλά, δεν ανέβαινα καθόλου…» και όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω είναι ακόμα πιο αδύνατη!