Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Big Brother: Ο Παναγιώτης χώρισε την Χριστίνα μετά τον άγριο καυγά τους

Έβαλε τέλος στην σχέση τους ο 22χρονος

Big Brother: Ο Παναγιώτης χώρισε την Χριστίνα μετά τον άγριο καυγά τους
News 21.10.2020 11:11
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ένα από τα ζευγάρια του σπιτιού έχει αποκαλυφθεί πως είναι ο 22χρονος Παναγιώτης με την 35αρα Χριστίνα, οι οποίοι έχουν δείξει τρομερή οικειότητα, δημιουργώντας πολλές φορές ακατάλληλα πλάνα τόσο για το ίδιο το Big Brother όσο και για τους τηλεθεατές. Όλα αυτά αποτελούν, όμως, παρελθόν, μιας και ο Παναγιώτης αποφάσισε να την χωρίσει.

Ειδικότερα, ο Παναγιώτης εξομολογήθηκε στην Άννα Μαρία πως είχαν έναν αρκετά άγριο καυγά και πως αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη σχέση τους. Η Χριστίνα, μάλιστα, του δήλωσε πως δεν θέλει τίποτα άλλο πια από αυτόν. Δείτε εδώ τα highlights του χθεσινού επεισοδίου!

Ο Παναγιώτης ήταν αυτός, βέβαια, που είπε το οριστικό "όχι" με το επιχείρημα ότι δεν του αρέσουν οι πτυχές του εαυτού της όπως και η ίδια της η συμπεριφορά.

Δείτε αναλυτικά το παρακάτω βίντεο:

Big Brother: Τα ξεκαθάρισαν Χριστίνα και Παναγιώτης - Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, ο Παναγιώτης προσπάθησε να πιάσει την Χριστίνα για να μιλήσουν και να ξεκαθαρίσουν τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ τους. Εκείνη έδειξε να μην θέλει να τον ακούσει ωστόσο ο Παναγιώτης επέμεινε και την έπεισε.

Όπως εξήγησε λοιπόν ο ένας από τους δύο δίδυμους, τον ενοχλεί αρκετά να προσπαθεί να της μιλήσει και εκείνη να τον αποφεύγει. Έτσι της ζήτησε, από τη στιγμή που αποφάσισαν να τελειώσουν τη σχέση τους, να λένε έστω τα τυπικά.

Η Χριστίνα δε συμφώνησε και έδειξε πλήρη αδιαφορία σε όλα όσα της είπε ο Παναγιώτης ενώ παραξενεύτηκε και με την αναφορά του στη Σοφία, ενώ νωρίτερα είδαμε και τον Αντιδήμαρχο να αδειάζει την Αφροδίτη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother: Η Αφροδίτη αποκάλυψε πως δέχτηκε λεκτική επίθεσή - "Με αποκαλούν Αφρο-φίδι"

"Οργίασε" το Twitter με το Big Brother - «Από το Survivor είχα να χαρώ τόσο»

Share