Big Brother Highlights 20/10: Έβαλαν τέλος στη σχέση τους τα δύο ζευγάρια του σπιτιού

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother Highlights 20/10: Έβαλαν τέλος στη σχέση τους τα δύο ζευγάρια του σπιτιού

Στο χθεσινό επεισόδιο (20/10) του Big Brother παρακολουθήσαμε έντονες στιγμές μεταξύ των παικτών, αφού έβαλαν τέλος στην σχέση τους δύο ζευγάρια του σπιτιού. Το αποτέλεσμα είχε να προσκληθούν αρκετοί καυγάδες.

Γιατί έκοψαν απροειδοποίητα το live streaming του big brother;

Big Brother: «Ράγισε» καρδιές η Ραμόνα με την εξομολόγηση για τη μητέρα της

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, η Ραμόνα δε δίστασε να κάνει μία τρομερή εξομολόγηση για την μητέρα της και τον πατέρα της, με τα λόγια της να «ραγίζουν» καρδιές καθώς αναφέρθηκε στα δύσκολα χρόνια που έζησε με την οικογένειά της.

Ο Big Brother σήμερα αποφάσισε να υποβάλει τη Ραμόνα σε μια σκληρή "δοκιμασία" καθώς την κάλεσε στο δωμάτιο επικοινωνίας και την ρώτησε πράγματα για την προσωπική και οικογενειακή της ζωή με αποτέλεσμα η εντυπωσιακή παίκτρια να λυγίσει.

Στον πατέρα της αναφέρθηκε και στη σχέση τους μετά το χαμό της μητέρας της για τον οποίο η ίδια είχε μιλήσει πρόσφατα χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Η Ραμόνα δεν δίστασε να αναφερθεί στις εξαρτήσεις του πατέρα της τόσο στο αλκοόλ όσο και στον τζόγο αλλά και στην οικονομική βοήθεια που του προσφέρει χωρίς να ακούει ούτε ένα "ευχαριστώ" Ωστόσο, σε άγριο καβγά μεταξύ της Ραμόνα και της Σοφίας εξελίχθηκε η χθεσινή δοκιμασία.

Big Brother: Η Σοφία ανακοίνωσε πως θα κοιμηθεί ξανά με τον Κεχαγιά

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, η Σοφία ανέλαβε τα ηνία του σπιτιού μετά τη χθεσινή νίκη της και μιλώντας στον Μεγάλο Αδερφό θέλησε να ανακοινώσει πως θα κοιμηθεί ξανά με τον Δημήτρη Κεχαγιά στο Captain's room.

Μετά τον επικό καβγά στην χθεσινή δοκιμασία ασυλίας αρχηγός για αυτή την εβδομάδα στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού είναι η Σοφία Δανέζη και σήμερα ήταν η ημέρα που θα έπρεπε να διαλέξει υπεύθυνους για την αποθήκη αλλά και τον τυχερό που θα φιλοξενήσει στο Captain's room.

Στο δωμάτιο επικοινωνίας, λοιπόν κλήθηκε από τον Big Brother και χωρίς καν να το σκεφτεί έθεσε ως υπεύθυνους για την αποθήκη το Δημήτρη Κεχαγιά και τη Χριστίνα Ορφανίδου. Όσο για το captain's room ήταν κάθετη πως ο "συγκάτοικός" της θέλει να είναι ο Δημήτρης Κεχαγιάς κάτι για το οποίο δεν είχαμε καμία αμφιβολία μιας και ο ερωτισμός ανάμεσα στους δύο παίκτες είναι πλέον διάχυτος.

Big Brother: Ο Αντιδήμαρχος «άδειασε» την Αφροδίτη - «Έχουμε ηρεμήσει επιτέλους...»

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, η παρέα της Αφροδίτης αποφάσισε να της κάνει μία έκπληξη και να της στείλει ένα ιδιαίτερο μήνυμα. Με αφορμή την κίνηση αυτή, ο Αντιδήμαρχος αποφάσισε να «αδειάσει» την πρώην συμπαίκτριά του σχολιάζοντας πως από την μέρα που αποχώρησε, έχει ηρεμήσει το σπίτι.

Οι σχέσεις που είχαν οι δυο τους ήταν εξαιρετικά τεταμένες και δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Χρήστος Μακρίδης είχε αποκαλύψει πως δεν μπορεί να ακούει άλλο την Αφροδίτη να φωνάζει.

Η αποχώρησή της λοιπόν τον χαροποίησε ιδιαίτερα και δεν φοβήθηκε καθόλου να το πει και στους υπόλοιπους συμπαίκτες του, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά πως το σπίτι έχει πλέον μετατραπεί σε «μοναστήρι», νωρίτερα βέβαια είδαμε και την εξομολόγηση της Ραμόνα για την οικογένειά της.

Big Brother: Οριστικό τέλος στη σχέση Άννας Μαρίας και Πυργίδη

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, η Άννα Μαρία αποκάλυψε πως μάλλον η σχέση της με τον Δημήτρη Πυργίδη φαίνεται πως είναι πλέον οριστικό, αφού οι δυο τους δεν μπορούν με τίποτα να τα βρουν.

Αφορμή στάθηκε η "επίσκεψη" της στον κήπο όπου είδε το Δημήτρη και τον Αντιδήμαρχο απόμακρους και με τον τρόπο τους της έδιωχναν. Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε το ριάλιτι όλοι είχαμε δει μια "ιδιαίτερη" σχέση ανάμεσα στην Άννα Μαρία και το Δημήτρη Πυργίδη γεγονός που "άναψε" φήμες για ενδεχόμενο φλερτ.

Μετά από επανειλημμένα πειράγματα και από τις δύο πλευρές αλλά και στιγμές γέλιου ανάμεσα στους δύο παίκτες οι σχέσεις τους πλέον είναι μετά βίας τυπικές κάτι το οποίο στεναχώρησε ιδιαίτερα την Άννα Μαρία και δεν δίστασε να το εκμυστηρευτεί στο Μεγάλο Αδελφό, ενώ και χθες αποκάλυψε γιατί τσακώθηκαν.

Big Brother: Τα ξεκαθάρισαν Χριστίνα και Παναγιώτης - Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, ο Παναγιώτης προσπάθησε να πιάσει την Χριστίνα για να μιλήσουν και να ξεκαθαρίσουν τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ τους. Εκείνη έδειξε να μην θέλει να τον ακούσει ωστόσο ο Παναγιώτης επέμεινε και την έπεισε.

Όπως εξήγησε λοιπόν ο ένας από τους δύο δίδυμους, τον ενοχλεί αρκετά να προσπαθεί να της μιλήσει και εκείνη να τον αποφεύγει. Έτσι της ζήτησε, από τη στιγμή που αποφάσισαν να τελειώσουν τη σχέση τους, να λένε έστω τα τυπικά.

Η Χριστίνα δε συμφώνησε και έδειξε πλήρη αδιαφορία σε όλα όσα της είπε ο Παναγιώτης ενώ παραξενεύτηκε και με την αναφορά του στη Σοφία, ενώ νωρίτερα είδαμε και τον Αντιδήμαρχο να αδειάζει την Αφροδίτη.

Big Brother: Ο καυτός χορός της Ραΐσα με τον Γρηγόρη - Παραλίγο να φιληθούν

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, είδαμε τη Ραΐσα να κάνει έναν πολύ καυτό χορό μαζί με τον Γρηγόρη στο πλαίσιο της εβδομαδιαίας δοκιμασίας. Μάλιστα οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά και παραλίγο να φιληθούν!

Η Ραΐσα είχε ζητήσει από τον Μεγάλο Αδερφό να χορέψει μόνη της οριεντάλ και εκείνος δεν της χάλασε το χατίρι. Δεν την άφησε ωστόσο να χορέψει μόνη της και την έβαλε μαζί με τον Γρηγόρη.

Εκείνος τη ρώτησε αν θα μείνει πάνω του τον κραγιόν της αν την φιλήσει και ενώ χόρευαν βρέθηκαν πολύ κοντά ο ένας στον άλλον. Νωρίτερα βέβαια είδαμε και την Χριστίνα με τον Παναγιώτη να ξεκαθαρίζουν τη σχέση τους.