Big Brother: «Ράγισε» καρδιές η Ραμόνα με την εξομολόγηση για τη μητέρα της

Τα συγκινητικά λόγια της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: «Ράγισε» καρδιές η Ραμόνα με την εξομολόγηση για τη μητέρα της

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, η Ραμόνα δε δίστασε να κάνει μία τρομερή εξομολόγηση για την μητέρα της και τον πατέρα της, με τα λόγια της να «ραγίζουν» καρδιές καθώς αναφέρθηκε στα δύσκολα χρόνια που έζησε με την οικογένειά της.

Ο Big Brother σήμερα αποφάσισε να υποβάλει τη Ραμόνα σε μια σκληρή "δοκιμασία" καθώς την κάλεσε στο δωμάτιο επικοινωνίας και την ρώτησε πράγματα για την προσωπική και οικογενειακή της ζωή με αποτέλεσμα η εντυπωσιακή παίκτρια να λυγίσει.

Στον πατέρα της αναφέρθηκε και στη σχέση τους μετά το χαμό της μητέρας της για τον οποίο η ίδια είχε μιλήσει πρόσφατα χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Η Ραμόνα δεν δίστασε να αναφερθεί στις εξαρτήσεις του πατέρα της τόσο στο αλκοόλ όσο και στον τζόγο αλλά και στην οικονομική βοήθεια που του προσφέρει χωρίς να ακούει ούτε ένα "ευχαριστώ" Ωστόσο, σε άγριο καβγά μεταξύ της Ραμόνα και της Σοφίας εξελίχθηκε η χθεσινή δοκιμασία.

Big Brother: Η Αφροδίτη αποκάλυψε γιατί... ακούμπησε τον Δημήτρη Κεχαγιά

H Αφροδίτη μίλησε σήμερα στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων δε δίστασε να αποκαλύψει και για ποιον λόγο αποφάσισε να ακουμπήσει τα απόκρυφα σημεία του καλού της φίλου, Δημήτρη Κεχαγιά. Το μόνο σίγουρο είναι πως η απάντησή της θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Πριν από μερικές μέρες, είδαμε την Αφροδίτη να ακουμπάει σε ένα αρκετά επικίνδυνο σημείο τον Κεχαγιά, λίγο αφού είχαν ξυπνήσει.

Σήμερα θέλησε να εξηγήσει πως δεν είχε κάποιο πονηρό σκοπό, απλά ήθελε να τσεκάρει ότι όλα είναι καλά για τη φίλη της τη Σοφία.

Για τη σχέση της Σοφίας με τον Δημήτρη η Αφροδίτη είπε: «Είναι αυτό που βλέπετε. Ό,τι βλέπετε, αυτό είναι. Τον θέλει; Δεν τον θέλει; Τους θέλω εγώ και τους δυο. Δε ξέρω τι γίνεται» είπε αρχικά η Αφροδίτη, η οποία όταν ρωτήθηκε για την προκλητική κίνησή της στον Δημήτρη, χαμογέλασε και είπε: «Μα δεν θα έπρεπε να ξέρω τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι; Για αυτό. Για το καλό της φίλης μου». Η Αφροδίτη βέβαια αποκάλυψε και όλα όσα είπαν μέσα στο σπίτι για το ροζ βίντεο.