Σάλος με τον σύζυγο της Τσαβαλιά, Μάρκο Σεφερλή - Η είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Τι συμβαίνει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σάλος με τον σύζυγο της Τσαβαλιά, Μάρκο Σεφερλή - Η είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Μέσα από την εκπομπή Πρωινό, το πρωί της Τετάρτης έγινε γνωστή μια είδηση για τον Μάρκο Σεφερλή, τον σύζυγο της Έλενας Τσαβαλιά, που έχει προκαλέσει "σεισμός" στα τηλεοπτικά πηγαδάκια και στο διαδίκτυο.

Για την ακρίβεια ο Μάρκος Σεφερλής έχει δικαστικές διαμάχες με τον πρώην συνεργάτη του Μάνο Καμπίτη για τα δικαιώματα της ταινίας Χαλβάη 5-0!

Πριν από λίγες μέρες η ταινία «ανέβηκε» σε συνδρομητική πλατφόρμα δίνοντας τη δυνατότητα σε όποιον ήθελε να πληρώσει και να την κατεβάσει προκειμένου να την δει.

Όμως, χάθηκε από τη βιντεοθήκη τους μετά από ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο σκηνοθέτης της, Μάνος Καμπίτης τονίζοντας πως όχι μόνο δεν έχει πληρωθεί, αλλά ούτε έχει υπογράψει την απαιτούμενη σύμβαση με την παραγωγό εταιρεία.

Έτσι ο επί χρόνια συνεργάτης του Σεφερλή κατέφυγε στη δικαστική οδό κάνοντας ασφαλιστικά μέτρα για να κατέβει η ταινία και να προστατεύσει τη διακίνηση της πνευματικής του ιδιοκτησίας.

Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε μέσω του δικηγόρου του, Μιχάλη Σαρρή.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Μάρκου Σεφερλή, ο Mάνος Καμπίτης είχε καταφύγει στη δικαιοσύνη για το ίδιο ακριβώς θέμα άλλες δυο φορές. Στο τέλος Φεβρουαρίου και στα μέσα Ιουνίου. Και ο Μάνος Καμπίτης καταδικάστηκε να πληρώσει και τα δικαστικά έξοδα.

Και όπως τόνισε ο δικηγόρος του Μάρκου Σεφερλή και ο ηθοποιός θα κινηθεί νομικά εναντίον του Μάνου Καμπίτη για δυσφήμιση.

Μάθετε όλο το ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο:

Να σημειωθεί πως πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστή και μια χαρμόσυνη είδηση για την Έλενα Τσαβαλιά!

Δυσάρεστα νέα για τα επαγγελματικά του Μάρκου Σεφερλή - Στήριγμα του η Τσαβαλιά

Δυσάρεστα είναι τα νέα που έγιναν γνωστά για τα επαγγελματικά του Μάρκου Σεφερλή, με την Έλενα Τσαβαλιά, όπως πάντα να είναι στήριγμα του.

Συγκεκριμένα, λόγω κορωνοϊού πολλές εκπομπές του ΑΝΤ1 μπαίνουν στον πάγο. Το κανάλι επιθυμεί να αποφύγει τις πρεμιέρες των πολυαναμενόμενων shows τους, καθώς κανείς δεν είναι σίγουρος πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση με την πανδημία στην Ελλάδα.

Ανάμεσα λοιπόν στις εκπομπές που έχουν μπει μέχρι στιγμής στον πάγο, σύμφωνα με την εκπομπή Ευτυχείτε και τον Γιάννη Πουλόπουλο, είναι και αυτή του Μάρκου Σεφερλή.

Βέβαια, το ζευγάρι χαίρεται για ένα νέο ξεκίνημα που έκανε εκτός τηλεόρασης. Αυτό είναι το μαγαζί που άνοιξαν στην Αθήνα.