Ναταλία Γερμανού: Αποκάλυψε το τέλος της από την τηλεόραση - "Θα σας απαλλάξω από την παρουσία μου..."

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού: Αποκάλυψε το τέλος της από την τηλεόραση -

Τη Ναταλία Γερμανού συνάντησε η κάμερα του «Πρωινού» και ο Σπύρος Ραφαήλ Κεραμίδας στον Ant1. Η παρουσιάστρια ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για τη δήλωση της Έλενας Μπάση αλλά και για τη πιθανή αποχώρηση της από την τηλεόραση!

Η Ναταλία Γερμανού απάντησε με χιούμορ, ενώ αποκάλυψε πως η πρώην παίκτρια του «The Bachelor» θα βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της το Σαββατοκύριακο.

«Είμαι φανατική σχολιάστρια του The Bachelor και το βλέπω. Το Σαββατοκύριακο θα έρθει η Έλενα στην εκπομπή να κάνουμε ένα… reunion. Δε ξέρω αν θα μπορέσουν να έρθουν και οι άλλοι από την τάξη, αλλά ναι. Θα είναι το Σαββατοκύριακο για να το λύσουμε αυτό το μυστήριο.

Έχω την εντύπωση πως είμαι λίγο μεγαλύτερη από την Έλενα. Αν η Έλενα είναι 38… όλοι ξέρουν πόσο είμαι εγώ. Εκτός αν εκείνη υπονοεί πως εγώ είμαι 38 και τόσα χρόνια προσθέτω χρόνια στον εαυτό μου, αυτό με κάνει μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση παρουσιάστριας» είπε η Ναταλία Γερμανού. Ωστόσο δείτε τι ειπώθηκε και έμεινε κάγκελο η Ναταλία στην διάρκεια της εκπομπής της.

Ακόμη, η παρουσιάστρια δήλωσε πως έχει σκεφτεί η ίδια την αποχώρησή της από την τηλεόραση;

«Εργάζομαι γιατί το αγαπώ αυτό το επάγγελμα, αλλά και για να μην κρυβόμαστε, για βιοποριστικούς λόγους. Νομίζω πως μόλις αισθανθώ ότι είμαι αρκετά ασφαλής, θα… απαλλάξω τον κόσμο από την παρουσία μου! Αστειεύομαι! Δεν σκοπεύω να μείνω πάρα πολύ τουλάχιστον στην τηλεόραση. Κάποια στιγμή θα τα κρεμάσω τα μικρόφωνα και τα ακουστικά.

Ένα βραδινό late night σόου είναι αυτό που, αν μου έλεγε κάποιος το πώς θέλεις να αποχωρήσεις από την τηλεόραση θα έλεγα έτσι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν...» - Η Ναταλία Γερμανού παίρνει θέση στην κόντρα με την Μαλέσκου

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων θέλησε να πάρει θέση στην κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Ιωάννα Μαλέσκου, εξηγώντας πως η Ηλιάνα δεν είχε καμία κακιά πρόθεση.

Παράλληλα, η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στο ζήτημα που δημιουργήθηκε με την απουσία της κάμερας του ALPHA από τις δηλώσεις που έκανε η Ελένη Μενεγάκη στην εκδήλωση κατά του καρκίνου του μαστού.

«Την είδα την Ελένη. Ήταν υπέροχη. Ξεκούραστη, όμορφη λαμπερή. Υπέροχη! Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο για τον Alpha που δεν πήγε στην Ελένη. Εγώ μπορώ να μιλήσω μόνο ως εκπρόσωπος του εαυτού μου. Δεν μπορώ να μιλήσω ως εκπρόσωπος του καναλιού στο οποίο εργάζομαι. Η Ελένη θα το κάνει το comeback της και πιστεύω ότι θα είναι καλό» είπε η Ναταλία Γερμανού.

Αυτά είπε η Ναταλία Γερμανού για την κόντρα Μαλέσκου - Παπαγεωργίου

Όσο για την κόντρα που δημιουργήθηκε ανάμεσα σε Ιωάννα Μαλέσκου και Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Ναταλία Γερμανού σχολίασε: «Επειδή από τα δύο κορίτσια γνωρίζω την Ηλιάνα, ξέρω ότι δεν είχε καμία κακή πρόθεση. Δεν ήθελε να προσβάλει την Ιωάννα Μαλέσκου».