Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σαν παλάτι το δεύτερο "σπίτι" της Αθηνάς Οικονομάκου

Φωτογραφία από το εσωτερικό!

Σαν παλάτι το δεύτερο
News 21.10.2020 18:14
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα υπέροχο στιγμιότυπο μέσα από το δεύτερο σπίτι της και η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα μικρό παλάτι.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η αγαπημένη ηθοποιός έχει ανεβάσει φωτογραφίες μέσα από το κατάστημά της, All Over. Ο χώρος είναι πολύ προσεγμένος και αντανακλά το στιλ που έχει τόσο η Αθηνά Οικονομάκου όσο και οι δύο συλλογές της.

Αυτό είναι το δεύτερο σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου που είναι σαν παλάτι

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της λοιπόν η Αθηνά Οικονομάκου έδειξε πως ήρθαν στο κατάστημα οι νέες παραλαβές ωστόσο το μάτι μας έπεσε στον χώρο ο οποίος είναι διακοσμημένος με τα πιο γλαφυρά χρώματα και έναν πολυέλαιο που τραβάει σε κάθε περίπτωση την προσοχή.

Δείτε εδώ και το τεράστιο ξενοδοχείο στο οποίο έκανε τις διακοπές της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο η Αθηνά Οικονομάκου!

Όλο ξύλινο το βεστιάριο στο σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα νέο στιγμιότυπο μέσα από βεστιάριο που έχει στο σπίτι, το οποίο είναι όλο ξύλινο και ξεχειλίζει από ρούχα!

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να ανεβάζει στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή μέσα από το σπίτι της.

Μάλιστα τον τελευταίο καιρό έχουμε δει αρκετές φορές και τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο να εμφανίζεται στο προφίλ της. Δείτε εδώ το υπέροχο δώρο που της έκανε για την επέτειο του γάμου τους.

Η Αθηνά Οικονομάκου θέλησε να μας δείξει ένα νέο κομμάτι από τη συλλογή της και έτσι πόζαρε μέσα στο βεστιάριό της. Μόλις είδαμε τα ρούχα που έχει... κολλήσαμε καθώς η ντουλάπα αυτή είναι χωρίς αμφιβολία το όνειρο κάθε γυναίκας!

Αυτό είναι το βεστιάριο της Αθηνάς Οικονομάκου που είναι όλο ξύλινο

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αθηνά Οικονομάκου: Φοράει στο σπίτι της ένα ταπεινό loungewear των 110 ευρώ

Χαμός με το Έλα στη θέση μου - Το δημοσίευσε η Αθήνα Οικονομάκου

Share