The Bachelor: Οι παίκτριες «άδειασαν» την Έλενα Μπάση για την ηλικία της μετά την αποχώρησή της

«38 νιώθει...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor: Οι παίκτριες «άδειασαν» την Έλενα Μπάση για την ηλικία της μετά την αποχώρησή της

Λίγες μέρες μετά την αποχώρηση της Έλενας Μπάση από το The Bachelor, μερικές πρώην παίκτριες μίλησαν στην εκπομπή Happy Day και δε δίστασαν να την «αδειάσουν» κανονικά για την ηλικία της ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι σε καμία περίπτωση 38.

Χωρίς αμφιβολία, το ζήτημα της ηλικίας της Έλενας Μπάση αποτέλεσε ένα από τα θέματα που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών του νέου ριάλιτι του ALPHA.

Η παίκτρια αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα και μίλησε για την ηλικία της - δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Οι παίκτριες Άννυ και Μάγδα είπαν όταν ρωτήθηκαν πόσο χρονών είναι τελικά η Έλενα «38 χρονών νιώθει, δεν πειράζει είναι λίγο παραπάνω… εμείς την αγαπάμε και έτσι την Μπάση! Είναι θεά…»!

Έλενα Μπάση ηλικία

The Bachelor: Η αποκάλυψη της Έλενας Μπάση για τις ερωτικές σκηνές

Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή της από το The Bachelor, η Έλενα Μπάση βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων θέλησε να κάνει μία αποκάλυψη για τις ερωτικές σκηνές του ριάλιτι του έρωτα του ALPHA.

Ήταν χωρίς αμφιβολία, η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του ριάλιτι και το μόνο σίγουρο είναι πως μετά την αποχώρησή της είχε να πει πολλά.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις φήμες που θέλουν τον Παναγιώτη Βασιλάκο να έχει συνευρεθεί ερωτικά με κάποια παίκτρια.

«Αυτό που θέλω να πω, γιατί έχω ακούσει πάρα πολλά για το Bachelor… Δε ξέρω τι περίμενε να δει ο κόσμος. Το Bachelor παίζει σε πολλές χώρες με πολύ μεγάλη επιτυχία. Σίγουρα στην Ελλάδα έγινε μια πάρα πολύ φιλότιμη προσπάθεια και πολύ καλή παραγωγή. Και επίσης δεν θεωρώ πως ευτέλιζε τη γυναίκα, όπως έχω ακούσει.

Ένιωσα πως είμαι στο σχολείο και προσπαθώ να διεκδικήσω τον ίδιο άντρα με μια συμμαθήτριά μου. Ο έρωτας είναι κάτι τόσο αγνό και ωραίο. Σαφώς δεν υπήρχε μέσα ερωτική επαφή και το γνωρίζουμε όλοι. Ήταν πιο ρομαντικό, πιο αυθεντικό» είπε η Έλενα Μπάση. Δείτε εδώ και πού θα γυριστεί ο τελικός.

Έλενα Μπάση The Bachelor