Μεγάλες χαρές για τη Μελίνα Ασλανίδου - Έγινε γνωστό με ένα βίντεο

Τι συνέβη με την τραγουδίστρια;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μεγάλες χαρές για τη Μελίνα Ασλανίδου - Έγινε γνωστό με ένα βίντεο

Πολύ μεγάλες χαρές βιώνει τις τελευταίες ώρες η Μελίνα Ασλανίδου. Τα χαρμόσυνα νέα, τα οποία αφορούν τόσο την τραγουδίστρια όσο και τους χιλιάδες φανς της, έγιναν γνωστά μέσα από ένα βίντεο που πρέπει σε κάθε περίπτωση να δείτε.

Αυτές είναι οι μεγάλες χαρές για τη Μελίνα Ασλανίδου

Η Μελίνα Ασλανίδου παρουσιάζει το music video της επιτυχίας «Δε Βάζεις Μυαλό», σε σύνθεση Γιώργου Θεοφάνους και στίχους Θάνου Παπανικολάου.

Το «Δε Βάζεις Μυαλό» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα κινηματογραφικό video, με ανατρεπτικό story, που σκηνοθέτησε ο Alexis Rummler και γυρίστηκε στην Κρήτη και στο διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας, με την αγαπημένη καλλιτέχνιδα να πρωταγωνιστεί.

Το ρυθμικό single, με την ξεχωριστή ερμηνεία της Μελίνας Ασλανίδου, τη δημιουργική σύνθεση του Γιώργου Θεοφάνους και τους εμπνευσμένους στίχους του Θάνου Παπανικολάου, έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό και ξεχωρίσει στο ραδιοφωνικό airplay, με το music video να εντείνει το σύνθημα… «Δε Βάζεις Μυαλό»!

Δείτε εδώ και ένα βίντεο μέσα από το σπίτι της Μελίνας Ασλανίδου!

Ανακοίνωσε τη χαρμόσυνη είδηση με ένα βίντεο η Μελίνα Ασλανίδου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μελίνα Ασλανίδου θέλησε να ανακοινώσει σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους μία πολύ ευχάριστη είδηση σχετικά με τα επαγγελματικά της. Η τραγουδίστρια, έκανε γνωστά τα ευχάριστα με ένα βίντεο.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν σταματά να εκπλήσσει τους φανς της και έτσι έφτασε η ώρα να μοιραστεί μαζί τους το νέο της επαγγελματικό βήμα, το οποίο είναι σίγουρο πως θα τους ενθουσιάσει.

Αυτή είναι η χαρμόσυνη είδηση που ανακοίνωσε με ένα βίντεο η Μελίνα Ασλανίδου

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ανακοίνωσε πως σε λίγο καιρό πρόκειται να κυκλοφορήσει και επίσημα το νέο της τραγούδι με τίτλο «Δεν βάζεις μυαλό». Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό είχαμε δει μερικά στιγμιότυπα πίσω από τις κάμερες.