Βίντεο μέσα από το σπίτι της Μελίνας Ασλανίδου

Τι ανακοίνωσε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βίντεο μέσα από το σπίτι της Μελίνας Ασλανίδου

Η Μελίνα Ασλανίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε ένα βίντεο από το σπίτι της, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να κάνει μια ενημέρωση.

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια, η οποία ετοιμάζει κάτι καινούριο στη ζωή της, επέστρεψε πριν από λίγες ημέρες στην Αθήνα από την Κρήτη, όπου μένει μόνιμα με το σύντροφό της, για να βρεθεί στην τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, όπως είπε μέσα από το βίντεο που τράβηξε στο σπίτι της, απόψε το βράδυ θα βρεθεί στην εκπομπή Στην υγειά μας ρε παιδιά, όπου θα ερμηνεύσει μεγάλες επιτυχίες.

Η Μελίνα Ασλανίδου, δήλωσε πολύ χαρούμενη για το γεγονός, ενώ είχε και ένα... απρόοπτο, καθώς όπως μιλούσε ακούστηκαν δυνατοί θόρυβοι, αφού όπως είπε έκαναν δίπλα εργασίες.

Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες, η Μελίνα Ασλανίδου έκανε μία πολύ ξεχωριστή ανάρτηση η οποία προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους με το μήνυμα που είχε.

Για αυτό το λόγο έκανε την ανακοίνωση μέσα από το βίντεο στο σπίτι της η Μελίνα Ασλανίδου - Η ανακοίνωση

O Σπύρος Παπαδόπουλος παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στην ταλαντούχα ερμηνεύτρια Μελίνα Ασλανίδου το Σάββατο 17/10 στις 21.00 στον ΣΚΑΪ. Φιλοξενούμενοι στο πλατό του Στην Υγεία μας ρε παιδιά θα είναι και 8 ακόμα τραγουδιστές:

Χρήστος Νικολόπουλος, Γιώργος Θεοφάνους, Γλυκερία, Βασίλης Σκουλάς, Ματθαίος και Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης, Πέννυ Μπαλτατζή, Κώστας Αγέρης και Γιάννης Γρόσης.

Μελίνα Ασλανίδου στην υγεία μας ρε παιδιά καλεσμένοι σπύρου παπαδόπουλου Σάββατο 17/10

Στην παρέα θα βρίσκονται επίσης φίλοι, συνεργάτες και θαυμαστές της απολαμβάνοντας και διασκεδάζοντας με αυτό το εξαιρετικό αφιέρωμα. Ανάμεσά τους οι: Ηλίας Μπενέτος, Άλκης Κούρκουλος, Λάκης Γαβαλάς, Γιώργος Αγγελόπουλος, Σοφία Βογιατζάκη, Σάννυ Μπαλτζή, Ράνια Κωστάκη, Μαρία Κωνσταντάκη, Κατερίνα Θεοχάρη, Βασίλης Γιακουμάρος, Τάσος Ντούγκας, Μαίρη Καρατζαφέρη και Ανδρέας Κωνσταντινίδης.

Ένα επεισόδιο γεμάτο με υπέροχες μελωδικές συνεργασίες, με τη σφραγίδα της Μελίνας Ασλανίδου, που αποδεικνύει γιατί είναι τόσο αγαπητή και δημοφιλής…

Δείτε τα νούμερα που έκανε το επεισόδιο του προηγούμενου Σαββάτου!