Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Μελίνας Ασλανίδου

Ράγισε καρδιές η τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Μελίνας Ασλανίδου

Για ακόμα μία φορά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μελίνα Ασλανίδου έκανε μία πολύ ξεχωριστή ανάρτηση η οποία προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους με το μήνυμα που αυτή είχε.

Η Μελίνα Ασλανίδου είναι ένας άνθρωπος που δεν φοβάται να τοποθετηθεί δημόσια για θέματα που την απασχολούν και να σχολιάσει την επικαιρότητα μέσα από τα social media, στα οποία άλλωστε είναι και πολύ ενεργή, ενώ δυνατές αναρτήσεις έκανε και τη μέρα της δίκης της Χρυσής Αυγής.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Μελίνας Ασλανίδου που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

«Πριν λίγες μέρες εγκαινιάστηκε στο Δικαστικο Μέγαρο της Θεσσαλονίκης , ένας υπέροχος χώρος γεμάτος από αγάπη και ζεστασιά , δεν θα ξεχάσω ποτε τον ήχο της φωνής της κυρίας Τσιαρδακλη εισαγγελέας ανηλίκων β. Ελλάδος όταν μιλούσε για τα ανήλικα παιδιά που είναι θύματα εγκατάλειψης η κακοποίησης όπου θα μπορούν να μπουν σε περιβάλλον θαλπωρής και αγάπης...

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους φορείς που βοήθησαν αυτή την προσπάθεια που θα δώσει φτερά στα παιδιά για να πετάξουν , να ζήσουν μια ζωή αγαπησιάρικη και αβασάνιστη κ ας είχαν λάθος ξεκίνημα !!!», έγγραψε η τραγουδίστρια.

«Λύγισε» το διαδίκτυο με την εξομολόγηση της Μελίνας Ασλανίδου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μελίνα Ασλανίδου θέλησε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση και μία πολύ τρυφερή εξομολόγηση, με την οποία κατάφερε να κάνει όλο το διαδίκτυο, να «λυγίσει».

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι καθημερινά μοιράζεται ένα σωρό στιγμιότυπα με τους followers της ενώ ανεβάζει και θέματα που την απασχολούν προκειμένου να κάνει το δικό της σχόλιο.

Αυτή είναι η εξομολόγηση της Μελίνας Ασλανίδου που έκανε το διαδίκτυο να «λυγίσει»

Η Μελίνα Ασλανίδου ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία γράφει «Εγώ σε αγαπώ» και τη συνόδευσε με μία ιδιαίτερη λεζάντα. Βέβαια τις προηγούμενες μέρες άφησε "άφωνους" τους διαδικτυακούς της φίλους με μία φωτογραφία της από το παρελθόν. Δειτε τη εδώ και δε θα την αναγνωρίζετε!

«Απλά τα πράγματα ... άνευ όρων .. χωρίς δεύτερη σκέψη ... όλα είναι αγάπη ...», έγραψε η Μελίνα Ασλανίδου κάτω από την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.