Ανακοίνωσε τη χαρμόσυνη είδηση με ένα βίντεο η Μελίνα Ασλανίδου

Τι θα συμβεί με την τραγουδίστρια;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανακοίνωσε τη χαρμόσυνη είδηση με ένα βίντεο η Μελίνα Ασλανίδου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μελίνα Ασλανίδου θέλησε να ανακοινώσει σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους μία πολύ ευχάριστη είδηση σχετικά με τα επαγγελματικά της. Η τραγουδίστρια, έκανε γνωστά τα ευχάριστα με ένα βίντεο.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν σταματά να εκπλήσσει τους φανς της και έτσι έφτασε η ώρα να μοιραστεί μαζί τους το νέο της επαγγελματικό βήμα, το οποίο είναι σίγουρο πως θα τους ενθουσιάσει.

Αυτή είναι η χαρμόσυνη είδηση που ανακοίνωσε με ένα βίντεο η Μελίνα Ασλανίδου

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ανακοίνωσε πως σε λίγο καιρό πρόκειται να κυκλοφορήσει και επίσημα το νέο της τραγούδι με τίτλο «Δεν βάζεις μυαλό». Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό είχαμε δει μερικά στιγμιότυπα πίσω από τις κάμερες.

«Σούσουρο» με την είδηση που κυκλοφόρησε για τη Μελίνα Ασλανίδου

Εδώ και λίγες ώρες επικρατεί κανονικό «σούσουρο» με μία είδηση που έχει γίνει γνωστή για τη Μελίνα Ασλανίδου. Συγκεκριμένα, η αγαπημένη τραγουδίστρια πρόκειται να κάνει την εμφάνισή της σε μία από τις πιο αγαπημένες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης.

Με αυτή την είδηση που κυκλοφόρησε για τη Μελίνα Ασλανίδου έγινε σούσουρο

Το επόμενο Σάββατο, η Μελίνα Ασλανίδου θα έχει μία πολύ μεγάλη τιμή αφού θα γίνει αφιέρωμα για εκείνη στο Στην υγειά μας ρε παιδιά.

Η εκπομπή έκανε πρεμιέρα το Σάββατο - δείτε εδώ τα νούμερα που σημείωσε - και έκανε αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Την επόμενη βδομάδα σειρά έχει η Μελίνα Ασλανίδου η οποία θα βρεθεί ανάμεσα σε καλούς της φίλους και συνεργάτες.

Μελίνα Ασλανίδου Στην υγεία μας ρε παιδιά

Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Μελίνας Ασλανίδου

Για ακόμα μία φορά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μελίνα Ασλανίδου έκανε μία πολύ ξεχωριστή ανάρτηση η οποία προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους με το μήνυμα που αυτή είχε.

Η Μελίνα Ασλανίδου είναι ένας άνθρωπος που δεν φοβάται να τοποθετηθεί δημόσια για θέματα που την απασχολούν και να σχολιάσει την επικαιρότητα μέσα από τα social media, στα οποία άλλωστε είναι και πολύ ενεργή, ενώ δυνατές αναρτήσεις έκανε και τη μέρα της δίκης της Χρυσής Αυγής.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Μελίνας Ασλανίδου που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

«Πριν λίγες μέρες εγκαινιάστηκε στο Δικαστικο Μέγαρο της Θεσσαλονίκης , ένας υπέροχος χώρος γεμάτος από αγάπη και ζεστασιά , δεν θα ξεχάσω ποτε τον ήχο της φωνής της κυρίας Τσιαρδακλη εισαγγελέας ανηλίκων β. Ελλάδος όταν μιλούσε για τα ανήλικα παιδιά που είναι θύματα εγκατάλειψης η κακοποίησης όπου θα μπορούν να μπουν σε περιβάλλον θαλπωρής και αγάπης...

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους φορείς που βοήθησαν αυτή την προσπάθεια που θα δώσει φτερά στα παιδιά για να πετάξουν , να ζήσουν μια ζωή αγαπησιάρικη και αβασάνιστη κ ας είχαν λάθος ξεκίνημα !!!», έγγραψε η τραγουδίστρια.