Χαμός στον ΑΝΤ1 με τους καλεσμένους του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Πρόσωπα - φωτιά!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαμός στον ΑΝΤ1 με τους καλεσμένους του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους πιο λαμπερούς καλεσμένους απόψε στις 23.30 στον ΑΝΤ1 και το μόνο σίγουρο είναι πως θα προκαλέσει κανονικό χαμό με τα νούμερα τηλεθέασης.

Απόψε το βράδυ στο «The 2Night Show», ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται τη Δανάη Μιχαλάκη από τις «Άγριες Μέλισσες». Η ταλαντούχα ηθοποιός, μιλά για το ρόλο της «Δρόσως», έξι χρόνια μετά και για την κατάληξη της στην Τρούμπα. Τι σχόλια άκουγε από τους τηλεθεατές για τις πράξεις της Δρόσως;

Τι θα ήθελε να συμβεί στην ηρωίδα που υποδύεται, αν έγραφε εκείνη το σενάριο; Πόσο χαρούμενη νιώθει που της έχει δοθεί η ευκαιρία να τραγουδήσει στην αγαπημένη μας σειρά; Τέλος, τεστάρει τις μουσικές της γνώσεις σε ένα απολαυστικό παιχνίδι με τον Γρηγόρη.

Γρηγόρης Αρναούτογλου καλεσμένοι

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» την Ευγενία Δημητροπούλου πρωταγωνίστρια της καθημερινής σειράς «Ήλιος». Πώς είναι τα καθημερινά γυρίσματα; Πόσες ώρες διαβάζει για το ρόλο της;

Γιατί θεωρεί ότι της ταιριάζει περισσότερο η κωμωδία; Η γλυκιά Ευγενία αποκαλύπτει αν το επάγγελμα της έχει αποτελέσει ποτέ εμπόδιο στην προσωπική της ζωή, πόσο σπουδαία θεωρεί τη συντροφικότητα, τη συμβίωση και τη δημιουργία οικογένειας Η Ευγενία φοράει τα ακουστικά στο παιχνίδι με τον Γρηγόρη και το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό!

Ο Ιωάννης Απέργης, ο «Έλτον» που έχει κλέψει τις εντυπώσεις στην κωμική σειρά «Παρουσιάστε» αλλά και σαν «Βανγκέλ», με τα κωμικά βιντεάκια του στα social media, δίνει την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη και ανοίγει την καρδιά του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

O Ιωάννης μιλά για την καταγωγή του από την Αλβανία, τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες που αντιμετώπισε εκείνος και η οικογένεια του κατά την άφιξη τους στην Ελλάδα και το bullying που βίωσε σαν παιδί. Μεταξύ άλλων, αποκαλύπτει πως παράλληλα με την υποκριτική, εργάζεται και στην οικοδομή με τον πατέρα του για να βγάζει τα προς το ζην αλλά και πως σύντομα ετοιμάζεται να γίνει πατέρας.

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε την προηγούμενη εβδομάδα η Βάσω Λασκαράκη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Άναυδος ο Αρναούτογλου - Βγήκε στην εκπομπή του και δήλωσε ότι έχει δουλέψει ως στρίπερ!

Στη χθεσινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου "The 2Night Show" το γνωστό μοντέλο που έχει "κλέψει" τις καρδιές πολλών κοριτσιών και μας άφησε όλους έκπληκτους με τις δηλώσεις του.

Ο λόγος για τον Στηβ Μιλάτο, ο οποίος δεν δίστασε να αποκαλύψει πως στο παρελθόν έχει δοκιμάσει και άλλες δουλειές.

Ο ίδιος δήλωσε: «Έκανα πολλές δουλειές πριν γίνω μοντέλο, γιατί ήθελα να περνάω καλά. Τα ακριβά γούστα πληρώνονται. Δούλεψα και ως στρίπερ σε bachelor πάρτι. Είναι μύθος ότι οι γυναίκες δεν κάνουν τίποτα στα bachelor. Το έκανα μια φορά. Μπορεί να δείχνω ροκ αλλά είμαι παλαιών αρχών σε κάποια πράγματα. Την επόμενη μέρα σκεφτόμουν τι έκανα. Εγώ που αγαπάω τη γυναίκα μου δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα κάνω βλακεία." Δείτε τι δήλωσε για τις γυναίκες και ο Γιάννης Κουκουράκης!

Στηβ Μιλάτος αποκάλυψη στον Γρηγόρη

Το μοντέλο πρόσθεσε: "Πήγα στο σπίτι και ήταν πέντε κορίτσια. Μπήκα μέσα με τον φίλο μου και βάλαμε ποτό. Βρήκα τη δουλειά μέσω κοινού γνωστού από ένα γραφείο. Ο φίλος μου ήταν φρεσκοχωρισμένος και του λέω θα σε κάνω να ξανανιώσεις. Τελικά υπήρξε μια συνεύρεση κουμπάρας, νύφης, εμού και του φίλου μου. Αυτό με σόκαρε. Με ενόχλησε η ιδέα ότι την άλλη μέρα παντρευόταν. Αν έχεις απωθημένα μην παντρεύεσαι. Τότε σταμάτησα να χορεύω, γιατί δεν ήθελα να χαλάσω την εικόνα που είχα για τις γυναίκες"

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: