Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η πρώτη ανάρτηση του μετά την περιπέτεια του στο νοσοκομείο

Τι συμβαίνει με τον ηθοποιό;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η πρώτη ανάρτηση του μετά την περιπέτεια του στο νοσοκομείο

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θέλησε να κάνει την πρώτη του ανάρτηση λίγο μετά την περιπέτεια που βίωσε στο νοσοκομείο.

Στη φωτογραφία ο Γιάννης Τσιμιτσέλης φοράει μάσκα και πεταλούδα στο χέρι, ενώ στη λεζάντα ζητάει συγγνώμη από τους συναδέλφους του στη σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου», γράφοντας: «Σόρρυ από τους συναδέλφους στο Έλα στη θέση μου που τους κρέμασα».

Ο ηθοποιός δεν έκανε γνωστό το πρόβλημα υγείας που τον οδήγησε στο νοσοκομείο, ωστόσο το πρωί της Τετάρτης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε τον λόγο. Η παρουσιάστρια ανέφερε επίσης πως ο Γιάννης Τσιμιτσέλης υποβλήθηκε προληπτικά και σε τεστ κορωνοϊού, το οποίο και βγήκε αρνητικό. Δείτε ωστόσο την πρόσφατη δήλωση του για το αν θα παντρευτεί την Κατερίνα Γερονικολού.

Με δική του εκπομπή ο Γιάννης Τσιμιτσέλης; - Έκανε την αποκάλυψη

Μέσα από δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου», ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θέλησε να κάνει μία αποκάλυψη σχετικά με το αν πρόκειται να έχει τη δική του εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση μαζί με την Κατερίνα Γερονικολού.

Τον τελευταίο καιρό, ακούγονται πολλά σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον του γνωστού ηθοποιού, ο οποίος πέρα από τη συμμετοχή του στο «Έλα στη θέση μου», ακούστηκε πως θα κάνει τη δική του εκπομπή μαζί με την αγαπημένη του σύντροφο.

Μιλώντας λοιπόν στην κάμερα του Star απέκλεισε το συγκεκριμένο ενδεχόμενο και ξεκαθάρισε πως δε θέλει να κάνει εκπομπή.

«Όχι δεν ήθελα να κάνω εκπομπή, όχι με την Κατερίνα, αλλά δεν θέλω να κάνω εγώ εκπομπή γενικά», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ενώ πρόσφατα απάντησε με τον δικό του τρόπο για τον λόγο για τον οποίο χώρισε με τη Βάσω Λασκαράκη.