Big Brother: Η Ράνια άφησε το σπίτι και επέστρεψε στα χωράφια της - Αγνώριστη με τη φόρμα της

Μίλησε και για το ριάλιτι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Η Ράνια άφησε το σπίτι και επέστρεψε στα χωράφια της - Αγνώριστη με τη φόρμα της

Η Ράνια άφησε οριστικά πίσω της το σπίτι του Big Brother και πλέον έχει επιστρέψει δυναμικά στα χωράφια της και στην κανονική της ζωή. Η ίδια εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και ήταν πραγματικά αγνώριστη με τη φόρμα εργασίας που φορούσε.

Η Ράνια είχε μιλήσει πολλές φορές για τη δουλειά της όσο καιρό βρισκόταν στο ριάλιτι και όπως φαίνεται δεν έχασε καθόλου χρόνου.

Αμέσως μετά την αποχώρησή της από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού βρέθηκε στην περιοχή της και έπιασε για τα καλά δουλειά.

Μαζί με τους αδελφούς της Γιώργο και Σωτήρη βρίσκεται από τις 6,30 το πρωί στο χωράφι, κάνοντας την συγκομιδή ακτινιδίων που είναι και η εποχή τους.

Η Ράνια, φανερά ανανεωμένη και πάντα κεφάτη δεν έκρυψε την έλλειψη που νιώθει για τους συμπαίκτες της ενώ αποκάλυψε και τι τη ρωτάνε όσοι τη συναντούν και την αναγνωρίζουν για την εμπειρία της στο παιχνίδι.

Επίσης, η Ράνια τόνισε ότι δεν χάνει ούτε επεισόδιο από το Big Brother παρακολουθώντας όσα συμβαίνουν στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού του οποίου ήταν ένοικος κάποτε. Δείτε εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα από το χθεσινό επεισόδιο.

Big Brother: Ο Παναγιώτης χώρισε την Χριστίνα μετά τον άγριο καυγά τους

Ένα από τα ζευγάρια του σπιτιού έχει αποκαλυφθεί πως είναι ο 22χρονος Παναγιώτης με την 35αρα Χριστίνα, οι οποίοι έχουν δείξει τρομερή οικειότητα, δημιουργώντας πολλές φορές ακατάλληλα πλάνα τόσο για το ίδιο το Big Brother όσο και για τους τηλεθεατές. Όλα αυτά αποτελούν, όμως, παρελθόν, μιας και ο Παναγιώτης αποφάσισε να την χωρίσει.

Ειδικότερα, ο Παναγιώτης εξομολογήθηκε στην Άννα Μαρία πως είχαν έναν αρκετά άγριο καυγά και πως αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη σχέση τους. Η Χριστίνα, μάλιστα, του δήλωσε πως δεν θέλει τίποτα άλλο πια από αυτόν.

Ο Παναγιώτης ήταν αυτός, βέβαια, που είπε το οριστικό "όχι" με το επιχείρημα ότι δεν του αρέσουν οι πτυχές του εαυτού της όπως και η ίδια της η συμπεριφορά.

Δείτε αναλυτικά το παρακάτω βίντεο: