Big Brother: Ο Γρηγόρης ξεκαθάρισε για τη Ραΐσα - «Είναι προκλητική, έχω άλλη γκάμα»

Αποκάλυψε με ποια παίκτρια θα έκανε κάτι!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Ο Γρηγόρης ξεκαθάρισε για τη Ραΐσα - «Είναι προκλητική, έχω άλλη γκάμα»

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother θέλησε να αποκαλύψει στην Άννα Μαρία τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσα σε αυτόν και την Ραΐσα, ξεκαθαρίζοντάς της πως τη θεωρεί "προκλητική" με την καλή έννοια και πως εκείνος έχει άλλη γκάμα γυναικών.

Οι δυο τους μίλησαν ανοιχτά και η Άννα Μαρία εννοείται πως τον ρώτησε τι συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνον και την Ραΐσα, μετά τον χθεσινό καυτό χορό τους.

Ο Γρηγόρης της είπε πως είναι πολύ καλό κορίτσι και τόσο εκείνος όσο και ο Ζακ την πειράζουν και της κάνουν παρέα επειδή είναι μόνη της στο σπίτι, σε καμία περίπτωση ωστόσο δεν την βλέπει ερωτικά.

Συγκεκριμένα είπε πως προτιμά τις πιο μεγάλες γυναίκες και πως η Ραΐσα έχει τον τρόπο να προκαλεί εντυπώσεις στους άνδρες. Η Άννα Μαρία μάλιστα τον ρώτησε και με ποια θα έκανε κάτι μέσα στο σπίτι με τον Γρηγόρη να της απαντά πως θα έκανε κάτι με όλες, ενώ πριν η Άννα Μαρία τσακώθηκε με τον Πυργίδη!

Big Brother: Η Αφροδίτη αποκάλυψε γιατί... ακούμπησε τον Δημήτρη Κεχαγιά

H Αφροδίτη μίλησε σήμερα στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων δε δίστασε να αποκαλύψει και για ποιον λόγο αποφάσισε να ακουμπήσει τα απόκρυφα σημεία του καλού της φίλου, Δημήτρη Κεχαγιά. Το μόνο σίγουρο είναι πως η απάντησή της θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Πριν από μερικές μέρες, είδαμε την Αφροδίτη να ακουμπάει σε ένα αρκετά επικίνδυνο σημείο τον Κεχαγιά, λίγο αφού είχαν ξυπνήσει.

Σήμερα θέλησε να εξηγήσει πως δεν είχε κάποιο πονηρό σκοπό, απλά ήθελε να τσεκάρει ότι όλα είναι καλά για τη φίλη της τη Σοφία.

Για τη σχέση της Σοφίας με τον Δημήτρη η Αφροδίτη είπε: «Είναι αυτό που βλέπετε. Ό,τι βλέπετε, αυτό είναι. Τον θέλει; Δεν τον θέλει; Τους θέλω εγώ και τους δυο. Δε ξέρω τι γίνεται» είπε αρχικά η Αφροδίτη, η οποία όταν ρωτήθηκε για την προκλητική κίνησή της στον Δημήτρη, χαμογέλασε και είπε: «Μα δεν θα έπρεπε να ξέρω τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι; Για αυτό. Για το καλό της φίλης μου». Η Αφροδίτη βέβαια αποκάλυψε και όλα όσα είπαν μέσα στο σπίτι για το ροζ βίντεο.